Νίκος Παπαδάκης για «Πεντάμορφους»: «Υπήρχαν προβλήματα, κάποιες φορές δεν ήταν καλά τα πράγματα...»

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Νίκος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την απόφασή του να γυρίσει από την Αμερική στην Ελλάδα, αλλά και για τους «Πεντάμορφους» στο Mega, σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση της Βίκυς Παγιατάκη.

Δείτε επίσης: Βίκυ Παγιατάκη: «40 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο με μία παρουσιάστρια δεν κράτησα καμία σχέση»

«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν δίνω συνεντεύξεις, παρότι υπήρχε ενδιαφέρον. Δεν γίνεται κάτι τόσο συγκλονιστικό, ώστε να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί να τον κουράζω. Είναι ωραίο να ακούς κολακευτικά σχόλια, αλλά δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ως κάτι ιδιαίτερο. Το είδα ως μία δουλειά, βοηθάει να έχεις εμφάνιση, αλλά δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Τους ανθρώπους τους εκτιμώ για άλλα πράγματα, όχι για την εξωτερική εμφάνιση. Αν δω υπεροψία σε κάποιον, έχει τελειώσει», είπε αρχικά ο Νίκος Παπαδάκης.

Όσον αφορά τη ζωή του στην Αμερική, ο Νίκος Παπαδάκης δήλωσε: «Κάποια στιγμή πήγα στο νούμερο 1 γραφείο για ηθοποιούς στην Αμερική. Είδα τους διευθυντές, είχα 7 λεπτά, τα αγγλικά μου χάλια! Επειδή είδαν ότι δυσκολευόμουν, μου έκαναν αυτοί ερωτήσεις. Παρότι δεν μιλούσα αγγλικά, και δεν ήμουν ηθοποιός, με πήραν. Κάτι είδαν, δεν μου το είπαν ποτέ. Μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Μου πρότειναν τότε το Lifestyle στο Alter, είπα να το κάνω μια χρονιά κι έμεινα».

Ο Νίκος Παπαδάκης για τους «Πεντάμορφους»

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στους «Πεντάμορφους» και τις δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη, όπου ουσιαστικά ο Νίκος Παπαδάκης την επιβεβαίωσε: «Υπήρχαν προβλήματα, όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν είναι πολλά άτομα. Υπήρχαν στιγμές που ήταν καλά τα πράγματα και στιγμές που δεν ήταν. Δεν είναι λάθος αυτό που είπε η Βίκυ Παγιατάκη, αλλά ήταν λίγο στην υπερβολή του. Αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια…»

Αμέσως μετά μίλησε για τους λόγους που τελείωσε η εκπομπή. «Θα μπορούσε να είναι μία καλή εκπομπή αν κάποιοι δεν έβαζαν προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από αυτό που μας κάλεσαν να κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Με τη Δούκισσα μιλάμε, με τη Μαρία Αραμπατζή επίσης, και με την Κατερίνα Kαινούργιου. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λιγότερο... Ο καθένας ακολούθησε διαφορετικό δρόμο», δήλωσε ο Νίκος Παπαδάκης