Αντώνης Λουδάρος: «Η μητέρα μου “έφυγε” στα 51 της, από διαβήτη... Ήμουν 12 ετών»

«Φρόντιζε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό της»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Λουδάρος: «Η μητέρα μου “έφυγε” στα 51 της, από διαβήτη... Ήμουν 12 ετών»

Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ ήταν σήμερα (20/4) ο Αντώνης Λουδάρος. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε μεταξύ άλλων με τους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και Δημήτρη Γιαγτζόγλου, για τον θάνατο της μητέρας του σε νεαρή ηλικία και τον τρόπο που τον διαχείριστηκε, εκείνος και η οικογένειά του.

«Τότε δεν καταλάβαινα ότι η μαμά μου είναι ηρωίδα, καταλάβαινα ότι είναι εκεί και μας φροντίζει όλους. Βέβαια έχω μεγάλη απόσταση από τα αδέλφια μου και δεν ήμασταν ταυτόχρονα και οι επτά μέσα στο σπίτι. Δηλαδή όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, οι αδελφές μου είχαν παντρευτεί αλλά μέναμε κοντογειτονιά στη Δάφνη και αργότερα στο Νέο Κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Δείτε επίσης: Αντώνης Λουδάρος: «Γίνεται σκληρό gossip αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τα όσα έχουν γραφτεί για το όνομά του

Ο Αντώνης Λουδάρος για την απώλεια του πατέρα του

Ο ηθοποιός συγκίνησε στη συνέχεια τους παρουσιαστές με την περιγραφή για τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του: «Η μητέρα μου “έφυγε” όταν εγώ ήμουν 12 ετών, στα 51 της, από διαβήτη. Μια εποχή που ακόμα δεν είχαν εξελιχθεί πολύ τα πράγματα και δεν είχε φροντίσει και τον εαυτό της. Φρόντιζε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό της. Ξαφνικά αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ρίζα, νιώθεις ότι χάνεις τη φύτρα σου, την μήτρα. Την χάνεις πραγματικά. Μένεις μόνος σου σε έναν κόσμο και πρέπει να επιβιώσεις».

«Ενώ ο πατέρας μου δεν ξανάφτιαξε τη ζωή του, δήλωσε αδυναμία να το διαχειριστεί αυτό. Δεν μπορούσε και επέλεξε τη μοναξιά του. Επίσης πολύ δύσκολο και μένα, που τότε σαν πιτσιρικάς το έπαιρνα σαν απόρριψη, αλλά ήταν ένας δύσκολος δρόμος και για αυτόν η δική του μοναξιά. Αυτή η απόρριψη ήταν και ένας λόγος που έγινα ηθοποιός», κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο.