Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου: Αυτή είναι η ηλικία της - Το γιόρτασε με ένα τραγούδι των Bon Jovi

«Να ζήσω όσο είμαι ζωντανή»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/tsapanidou
Instagram/tsapanidou

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για την Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος γίνεται 57 ετών και το γιόρτασε δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα. Με αυτήν την ευχάριστη αφορμή μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας την τούρτα της, την οποία συνόδευσε με τους στίχους από το τραγούδι «It's my life» των Bon Jovi.

«It's my life, It's now or never. I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive. Τι ωραία που το είπαν οι Bon Jovi. Να ζήσω όσο είμαι ζωντανή. Και πλέον στα 57 να ξανασυστηθώ με εμένα. Χρόνια μου πολλά και cheers στις νέες διαδρομές-επιλογές μου», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου. Έρχεται κάτι νέο και ωραίο για τη δημοσιογράφο;

Δείτε επίσης: Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά

«Λιώνει» η Πόπη Τσαπανίδου για τα εγγόνια της

Κι όμως έχει γίνει γιαγιά δύο φορές, με την πιο πρόσφατη πριν από δύο μήνες περίπου. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της, και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά τους.

«Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μάθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πώς να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του», έγραψε πρόσφατα η Πόπη Τσαπανίδου στο προφίλ της για τον μικρό Έκτορα, τον πρώτο εγγονό της.