Αντώνης Ρέμος: «Λύγισε» χαιρετώντας τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα στο Σπίτι με το MEGA

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό show

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: «Λύγισε» χαιρετώντας τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα στο Σπίτι με το MEGA

Ένα ξεχωριστό show έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 20/4 ο Αντώνης Ρέμος. Ο μεγάλος τραγουδιστής ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στο Σπίτι με το MEGA και κράτησε παρέα στους θεατές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πέρα από τους οικοδεσπότες, την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, συναντήθηκε με αγαπημένους φίλους από την πορεία του στη μουσική.

Μεταξύ αυτών, βεβαίως, η Ελένη Φουρέιρα. Ο Αντώνης Ρέμος εμφανιζόταν μαζί της στο Nox τον περασμένο χειμώνα, αλλά όσοι συντονίστηκαν στο Σπίτι με το MEGA είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τη μουσική τους σύμπραξη, όταν ερμήνευσαν το «Σαν με κοιτάς». Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά και για τους δύο, με τους δύο καλλιτέχνες φυσικά να εκφράζουν την αλληλεκτίμησή τους και πάνω στη σκηνή.

Αντώνης Ρέμος Ελένη Φουρέιρα

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη συγκίνηση στα Θυρανοίξια του ναού του - Άγνωστες στιγμές πριν μπαζωθεί το εκκλησάκι στη βίλα του

Η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Μίμη Πλέσσα

Στην πορεία της βραδιάς ο Αντώνης Ρέμος είχε ακόμη μία ξεχωριστή συνάντηση με τον τεράστιο Μίμη Πλέσσα. Για την ακρίβεια προβλήθηκε ένα μαγνητοσκοπημένο κομμάτι από συνάντηση στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη λίγες ημέρες νωρίτερα, με τους δύο άντρες ωστόσο να μην κρύβουν τη συγκίνησή τους. Η φιλία τους κρατάει 30 και πλέον χρόνια.

Ο 99χρονος Μίμης Πλέσσας μάλιστα απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, όταν έπαιξε με μαεστρία στο πιάνο το κομμάτι «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», με τον Αντώνη Ρέμο να το «ντύνει» με τη φωνή του. Ο ερμηνευτής μίλησε με αποθεωτικά λόγια γι' αυτή τη συνάντηση, ενώ και ο σύζυγός του συνθέτη, Λουκίλλα Καρρέρ αποκάλυψε ότι τον περίμεναν με ανυπομονησία εκείνη την ημέρα.

Αντώνης Ρέμος Μίμης Πλέσσας Λουκίλλα Καρρέρ

«30 χρόνια και ειλικρινά η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν τόσο μεγάλη. Μιχάλη, εσύ καταλαβαίνεις, όταν έχεις απέναντι σου τον Μίμη Πλέσσα πόσο μεγάλο πράγμα είναι αυτό για έναν καλλιτέχνη» είπε ο Αντώνης Ρέμος, εμφανώς συγκινημένος, για τη συνάντησή του με τον Μίμη Πλέσσα.