Ανέστης Βλάχος: Χειροτονήθηκε ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού – Τι δηλώνει ο πατέρας του

Πάντα άξιος!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Facebook: Π. Αυγουστίνος Βλάχος
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Facebook: Π. Αυγουστίνος Βλάχος

Μεγάλη μέρα η σημερινή (21/4) για τον εγγονό του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό. Ο νεαρός Ιερομόναχος Αυγουστίνος έχει αφιερωθεί στον Θεό και την εκκλησία και είχε την ευλογία να χειροτονηθεί πρεσβύτερος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, λίγο πριν το μεσημέρι, όπου προσήλθαν πολλοί πιστοί, ανάμεσά τους συγγενείς και φίλοι του, για να παρακολουθήσουν την τέλεση της χειροτονίας από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη, κ. Γαβριήλ, νεότερο τη τάξει και πιθανό αρχιεπίσκοπο μετά τον Ιερώνυμο.

Στο σημείο βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής του OPEN Επί Τόπου και η δημοσιογράφος Βίκυ Καλοφωτιά. Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, και πατέρας του νέου πρεσβύτερου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή, όπου δεν έκρυψε την χαρά και την ευλογία που νιώθουν ως οικογένεια.

Δείτε επίσης: Ανέστης Βλάχος: Χειροτονείται ιερέας ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού - «Θα πάρει τον δεύτερο βαθμό ιεροσύνης, ως πρεσβύτερος»

Οι δηλώσεις του γιου του Ανέστη Βλάχου

«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα-σταθμός. Είναι η σημαντικότερη μέρα μετά τη γέννησή του, μέχρι τώρα. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Ήταν κάτι που το ήθελε από μικρός, ήταν στην εκκλησία από τα πρώτα χρόνια της ζωής του», είπε αρχικά ο πατέρας του Ιερομόναχου Αυγουστίνου Βλάχου.

Ο Ηρακλής Βλάχος κατέληξε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό, οπότε τον ενθάρρυνα, όπως τον ενθαρρύνω και σε κάθε προσπάθειά του, πόσο μάλλον σε αυτήν την απόφαση ζωής. Πάντα ήμουν κοντά του, και θα είμαι κοντά του. Πλέον από τη θέση του Πρεσβυτέρου θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα πράγματα, όπως ήθελε πάντα»

Δείτε παρακάτω το βίντεο, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Επί τόπου: