Χωρισμός Αντωνά-Σοϊλέδη: «Η Μαρία δεν το περίμενε, ήταν ξαφνικό και δύσκολο...»

«Την “κοροϊδεύαμε” επειδή στο Survivor μιλούσε συνέχεια για τον Άρη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, και πρώην παίκτης του Survivor, απάντησε για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη, για τις επερχόμενες αποχώρησεις στο reality επιβίωσης, αλλά και για τις σχέσεις του σήμερα με την Ναταλία Γερμανού.

«Προσπαθώ ακόμα να συνέλθω από το Survivor. Τώρα είμαι καλά, τον πρώτο μήνα που είχα επιστρέψει μου φαινόνταν όλα περίεργα, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και σωματικά. Δεν μετάνιωσα που πήγα στο Survivor, γνώρισα φίλους όπως τη Μαρία Αντωνά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μέσω της Ασημίνας γνώρισα τον Χρήστο Δάντη και τώρα θα έχουμε και μια συνεργασία», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γκάνος για τη συμμετοχή του στο reality.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: «Θα στο γυρίσει η ζωή σου...» - Οι αιχμές στο instagram λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη

Η κατάσταση της Αντωνά μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη

Όσον αφορά τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη, ο Νίκος Γκάνος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επειδή μιλάμε καθημερινά, δεν το περιμέναμε. Ούτε η Μαρία δεν περίμενε το χωρισμό της από τον Άρη, ήταν ξαφνικό για όλους και δύσκολο. Στο Survivor μιλούσε συνέχεια για τον Άρη, σε σημείο που την “κοροϊδεύαμε”, λέγαμε “Αμάν”. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα η Μαρία είναι καλά».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον ακολουθήσουν Παππάς και Γκέντσογλου. «Ο Τζέιμς είχε κουραστεί, από τότε που ήμουν μέσα το άκουγα. Τώρα βέβαια έγιναν και άλλα πράγματα με το ναυάγιο του πατέρα του, οπότε μπορεί και αυτό να τον πίεσε παραπάνω. Ήρθε για τα χρήματα. Μου φαίνεται περίεργο να αποχωρήσει και ο Αλέξης Παππάς με τον Σάββα Γκέντσογλου, έχουμε υπογράψει συμβόλαια και δεν μπορούμε να φύγουμε μόνοι μας».

Οι σχέσεις του Νίκου Γκάνου σήμερα με την Ναταλία Γερμανού

Ο Νίκος Γκάνος είπε στη συνέχεια: «Δεν θα με δείτε σε εκπομπή, βγάζω τα τραγούδια μου τώρα. Δεν θέλω να βρίσκομαι σε πάνελ, το έχω κάνει και δεν πέρασα ωραία. Με τη Ναταλία περάσαμε μία σεζόν μαζί, τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν τη γνωρίσω, αλλά πάνω στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά. Αλλά επειδή πέρασαν τα χρόνια, όλα γλυκαίνουν. Όταν τη βλέπω στην τηλεόραση, μου είναι συμπαθής τώρα πια».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: