Μαρία Αντωνά: «Θα στο γυρίσει η ζωή σου...» - Οι αιχμές στο instagram λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη

Η όλο νόημα ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αντωνά επιστρέφοντας από το Survivor περνάει μια μεταβατική περίοδο, καθώς υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και στην προσωπική της ζωή. Πιο αναλυτικά, η επί ετών σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη τελείωσε άδοξα.

Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να προστατέψει τον χωρισμό του από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο βλέπουμε τόσο τη ραδιοφωνική παραγωγό, όσο και τον πρώην ποδοσφαιριστή να αφήνουν αιχμές μέσα από αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την τελευταία του Σοϊλέδη).

Από τη μεριά της η Μαρία Αντωνά έκανε μια ανάρτηση το βράδυ της Τετάρτης 17/4 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο με αγαπημένες της στιγμές - χωρίς τον Άρη - συνοδεύοντας από ένα συναισθηματικό τραγούδι και μια όλο νόημα λεζάντα.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά στο instagram

«Ό,τι δώσει η ψυχή σου, θα στο γυρίσει η ζωή σου...», είπε η Μαρία Αντωνά.

Το ατύχημα της

Ο Ανάδρομος Ερμής έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα της Μαρίας Αντωνά. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος - ραδιοφωνική παραγωγός την Τρίτη 16/4/24, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της το οποίο έσπασε στο μπροστινό του μέρος.

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor, χώρισε με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη - με το ζευγάρι να μην έχει αποκαλύψει το λόγο τέλους της σχέσης τους - ενώ λίγες ημέρες μετά είχε το τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα στο προφίλ της ανέβασε φωτογραφία του αυτοκινήτου και έγραψε «Ανάδρομος ξεκάθαρα».

«Χθες καθώς κατέβαινα στο κέντρο να συναντήσω μια παρέα, στην Ερμού, ένα αμάξι ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά μου. Έπεσε πάνω μου και πέταξε το αμάξι μου σε μια βιτρίνα ενός μαγαζιού. Είμασταν τυχεροί γιατί δεν είχε κόσμο. Το αμάξι κόντεψε να μπει από το παράθυρο του μαγαζιού μέσα», είπε η Μαρία Αντωνά στον αέρα του Happy Day την Τρίτη 16/4.

«Έγινε καταγραφή του ατυχήματος. Ήρθε η ασφάλεια και η τροχαία. Για μια βόλτα βγήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρχε κόσμος στα μαγαζιά. Γιατί το αυτοκίνητό έπεσε πάνω στις καρέκλες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Αντωνά τρακάρισμα