Μαρία Αντωνά: Δεν ξενοικιάστηκε το σπίτι που έμενε με τον Σοϊλέδη - Ποιος της κρατάει συντροφιά μετά τον χωρισμό

Οι χωριστές έξοδοι του πρώην ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μετά από έξι χρόνια σχέσης και τα σχέδια γάμου και κοινής ζωής που έκαναν και μάλιστα τα είχαν μοιραστεί δημόσια με τον κόσμο.

Το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού επιβεβαιώνει τον χωρισμό. Ο ποδοσφαιριστής από τη μεριά του ζητάει από τα μέσα να είναι διακριτικά μαζί του και η ραδιοφωνική παραγωγός από την άλλη δεν επιθυμεί να αναφερθεί στην εξέλιξη που αφορά στην προσωπική της ζωή.

Η Μαρία Αντωνά παραμένει στο σπίτι που νοίκιαζε με τον Άρη Σοϊλέδη

Όσο για το μέλλον της Αντωνά και του Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό δε γνωρίζουμε πολλά για την ώρα. Μέχρι πρότινος οι δύο έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα, στο οποίο εξακολουθεί να μένει η Μαρία Αντωνά παρά τις φήμες που ήθελαν να το έχουν ξενοικιάσει.

Την Τετάρτη 10/4 η ίδια έκανε ένα insta story από το σαλόνι της και στη συνέχεια έκανε βραδινή έξοδο με καλούς της φίλους. Στο τέλος της βραδιάς, η Μαρία Αντωνά επέστρεψε σπίτι της - δημοσιεύοντας στο instagram μια φωτογραφία με το γατάκι της.

Μαρία Αντωνά - Σπίτι
Μαρία Αντωνά - Έξοδος
Μαρία Αντωνά - Σπίτι - Γλυφάδα

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης την ίδια ημέρα έκανε την παρακάτω ανάρτηση από έξοδό του σε καφέ στην Αργυρούπολη, όσο η Μαρία Αντωνά ήταν σε μαγαζί στην Ακρόπολη.

Άρης Σοϊλέδης - Χωρισμός - Έξοδος

Η επικοινωνία της Τσιμτσιλή με την Αντωνά μετά τον χωρισμό

Την Τετάρτη 10/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε περισσότερες πληροφορίες στο Happy Day σχετικά με την ψυχολογία του πρώην ζευγαριού, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την ίδια την Μαρία Αντωνά.

«Καμιά φορά από ευγένεια απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε, αλλά τελικά όταν βλέπεις όλες αυτές τις απαντήσεις σε ένα βίντεο αποφασίζεις ότι ίσως δεν θα έπρεπε να απαντάς γιατί τελικά η ζωή μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Εγώ εχθές μίλησε με την Μαρία και ουσιαστικά είναι στη φάση που την είδαμε στις δηλώσεις. Είναι μπερδεμένη στο πως πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση. Δεν θέλει να πει μεγάλα λόγια τα οποία μπορεί στη συνέχεια να διαψευστούν. Στα social media έχει λάβει άπειρα μηνύματα και είναι λίγο παγωμένη γιατί γυρνώντας από το Survivor, περίμενε μια διαφορετική κατάσταση. Ο κόσμος θεωρεί ότι για να έφυγε η Μαρία από το σπίτι κάτι έγινε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το χωρισμό τους.