Άρης Σοϊλέδης: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο...» - Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά

Γεμάτη υπονοούμενα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άρης Σοϊλέδης πριν από μερικές ημέρες χώρισε με την επί επτά χρόνια σύντροφό του, Μαρία Αντωνά και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζήτησε από τους ακόλουθούς του, τους φίλους του, αλλά και τους ανθρώπους από τον χώρο των media να είναι προσεκτικοί σχετικά με όσα γράφουν και λένε για εκείνον και το όλο ζήτημα (δείτε εδώ).

Και ο ίδιος, μάλιστα, δεν δημοσίευε περιεχόμενο τόσο συχνά όσο συνήθιζε. Παρόλα αυτά, την Τρίτη 16 Απριλίου, ανέβασε στο προφίλ του ένα story όλο νόημα, αφήνοντας υπονοούμενα για τους ανθρώπους που έχει δίπλα του, σχετικά με το ποιοι είναι αληθινοί και θέλουν το καλό του και ποιοι όχι.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο στο πλάι σου... Έτσι μόνο θα καταλάβεις ποιος πραγματικά είναι εκεί και σε στηρίζει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις από Μαγγίρα & Μακαλιά για το χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη: «Μένουν ακόμα μαζί» - «Πέρασε πολύ δύσκολα όλο εκείνο το διάστημα»

Άρης Σοϊλέδης αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό

Το ατύχημα της πρώην συντρόφου του

Ο Ανάδρομος Ερμής έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα της Μαρίας Αντωνά. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος - ραδιοφωνική παραγωγός, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της το οποίο έσπασε στο μπροστινό του μέρος.

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor, χώρισε με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη - με το ζευγάρι να μην έχει αποκαλύψει το λόγο τέλους της σχέσης τους - ενώ λίγες ημέρες μετά είχε το τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα στο προφίλ της ανέβασε φωτογραφία του αυτοκινήτου και έγραψε «Ανάδρομος ξεκάθαρα».

«Χθες καθώς κατέβαινα στο κέντρο να συναντήσω μια παρέα, στην Ερμού, ένα αμάξι ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά μου. Έπεσε πάνω μου και πέταξε το αμάξι μου σε μια βιτρίνα ενός μαγαζιού. Είμασταν τυχεροί γιατί δεν είχε κόσμο. Το αμάξι κόντεψε να μπει από το παράθυρο του μαγαζιού μέσα», είπε η Μαρία Αντωνά στον αέρα του Happy Day σήμερα Τρίτη 16/4.

«Έγινε καταγραφή του ατυχήματος. Ήρθε η ασφάλεια και η τροχαία. Για μια βόλτα βγήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρχε κόσμος στα μαγαζιά. Γιατί το αυτοκίνητό έπεσε πάνω στις καρέκλες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Αντωνά τρακάρισμα

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ο Άρης Σοϊλέδης είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι του και να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο μετά την βραδινή έξοδο του και τη διασκέδαση με φίλους του, ο Άρης Σοϊλέδης είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και τώρα να είναι με γάζες στο πρόσωπο του καθώς "άνοιξε" το κεφάλι του.

Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το σημείο στο πρόσωπό του που χτύπησε.

«Και φυσικά η κατάρα συνεχίζεται. Άλλο ένα τουρνουά πάντελ. Ρακετιά από το συμπαίκτη μου μας άνοιξε το κεφάλι. Γενικά μια χαρά, όλα πάνε τρένο», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Σοϊλέδης.