Η γη της ελιάς: Μόλις χώρισε πρωταγωνίστρια της σειράς – Ήταν ζευγάρι με τον σκηνοθέτη

Ήταν μαζί για 4 χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί τηλεοπτικά η σειρά να σκίζει, παίρνοντας το εισιτήριο και για 4η σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως, όσον αφορά τα προσωπικά, δημιουργούνται ορισμένα σύννεφα πάνω από τη «Γη της Ελιάς». Η Αντιγόνη Νεοφύτου, που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA, και ο σκηνοθέτης της, Γιώργος Ευαγγέλου, δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Όπως αναφέρει η RealNews και η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου, έπειτα από έναν δυνατό έρωτα, που διήρκεσε τέσσερα χρόνια, ήρθε ο αιφνίδιος χωρισμός, ο οποίος είναι ακόμη νωπός. Δεν έχει περάσει πουλύς καιρός από τη στιγμή που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς - Αποκαλύφθηκε ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεόφυτου

Τι δήλωνε η πρωταγωνίστρια στη «Γη της Ελιάς» για τον σύντροφό της

Μέχρι πρότινος συγκατοικούσαν στην Κύπρο, τόπο καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς. «Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο cool από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε απο δεχθεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σύμφωνα πάντα με τη RealNews, όσοι τους έζησαν ως ζευγάρι έκαναν λόγο για δύο ερωτευμένους ανθρώπους που σπά νια αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλον. Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο και οι δύο έχουν αφαιρέσει ήδη τις κοινές φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στα social media. Μάλιστα, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε στο εξωτικό Πουκέτ της Ταϊλάνδης, ο σκηνοθέτης ταξίδεψε με φιλική παρέα, στην οποία δεν βρισκόταν η πρώην σύντροφός του.

Η ηθοποιός και χορεύτρια έχει χαράξει τον δρόμο της και έχει ήδη γίνει αναγνωρίσιμη μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega. Παράλληλα, είναι influencer και ποζάρει ως μοντέλο για γνωστές φίρμες καλλυντικών.

Ο Γιάννης Ευαγγέλου έχει πολλές αξιόλογες συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει ξεχωρίσει για το ήθος του. Οι δυο τους πλέον συναντιούνται στα γυρίσματα, όχι όμως κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι η τέταρτη για τη σειρά, αφού, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, η «Γη της ελιάς» θα συνεχιστεί και του χρόνου.