Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν υπάρχει λόγος να έχουμε σχέση»

Χείμαρρος!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο το πρωί της Κυριακής 21/4. Με αφορμή τη συνάντησή του στη σκηνή του Παλλάς, με Κώστα Χατζή, Στέφανο Κορκολή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη, ο στιχουργός και συνθέτης αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις μεγάλες συνεργασίες του.

Κλείνοντας βέβαια ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε πως πλέον με τη Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν κόψει κάθε επαφή (της είχε γράψει το «Φεγγάρι), καθώς και ότι δεν βρίσκει λόγο να την πάρει ξανά τηλέφωνο.

«Όταν παίζαμε με τον Μίμη Πλέσσα κάλεσα πολλούς τραγουδιστές που είχαμε συνεργαστεί και δεν ήρθε κανείς. Εκείνος μου είπε να μην στενοχωριέμαι, δεν αντέχει ο τραγουδιστής να έρθει και να δει ότι το τραγούδι του υπάρχει στη σκηνή και χωρίς αυτόν. Με τον Αντώνη Βαρδή που κάναμε αντίστοιχη κουβέντα, έφυγε θυμωμένος από τη ζωή», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Θεοφάνους: Την κοιτούσε μέσα στα μάτια - Αυτή είναι η επί 16 χρόνια γοητευτική σύζυγός του, Βίλλυ Θεοφάνους

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του; Θα τα έγραφα μόνο; Δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να συνεργαστώ με κάποιον».

Πώς θυμάται τη συμμετοχή του στη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε επί μακρόν στο θέμα της Eurovision, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Άκουσα ότι προεξοφλήθηκε η ψηφοφορία της επιτροπής. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ το διέψευσε. Δεν λέω να ανταλλάζουμε 12αρια, όπως οι βόρειοι λαοί. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πια μαγειρέματα στη βαθμολογία. Αλλά έχω δει να γίνεται. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Eurovision ήμουν πολύ μικρός, πλήρωσα τα μαγειρέματα της προηγούμενης χρονιάς».

«Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά τους είχαν υποσχεθεί υψηλή βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα. Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το κύπελλο, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται τι θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως. Προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της Μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση».