Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Λόγω ηλικίας πρέπει να γράφω “παρουσιάστρια” πρώτα, το “μοντέλο” δεν το πιστεύουν»

«Θα πρέπει να βάλω "παλαίμαχος" μπροστά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM, για τη φίλη και συνεργάτιδά της, Έλενα Χριστοπούλου, καθώς και για το βιογραφικό της, όπου έκανε μία παρατήρηση με χιούμορ, γύρω από την ηλικία της.

«Απολαμβάνω το παρόν. Οτιδήποτε για τη νέα σεζόν θα το μάθουμε επίσημα. Δεν ξέρω κάτι για το GNTM, αν γίνει σίγουρα θα ήθελα να συμμετέχω και να είμαι στο μεγαλύτερο μέρος. Το αγαπάω και το λατρεύω αυτό το project, δεν το έχω παρουσιάσει, οπότε θα ήταν κάτι καινούριο για να δοκιμάσω. Φυσικά είμαι ανοιχτό, είναι αυτό που με έφερε στην Ελλάδα, με ανέδειξε και για αυτό βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram! Ο σύντροφός μου δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Έλενα Χριστοπούλου και την ηλικία της

Όσον αφορά το TV Queen και τις πληροφορίες που θέλουν την Έλενα Χριστοπούλου να διδάσκει στην ακαδημία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πως: «Δεν υπάρχει αμφιβολία αν το “έχει” η Έλενα Χριστοπούλου με το TV Queen, το θέμα είναι να το θέλει και να την καλύπτει. Από κει και πέρα είναι όλο δικό της».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέληξε στις δηλώσεις της με χιούμορ: «Τώρα, λόγω ηλικίας, πρέπει να γράφω ”παρουσιάστρια” πρώτα, το ”μοντέλο” δεν το πιστεύουν. Θα πρέπει να βάλω "παλαίμαχος" μπροστά». «Έξαλλη» η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού ρώτησε μετά την προβολή του βίντεο: «Τι είπε το μωρό; Είναι πολύ μικρή, μπορεί να κάνει το μοντέλο για τουλάχιστον 10 χρόνια». Για την ιστορία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι 36 ετών.