Light για Snik: «Κρατήστε τον εσείς, δεν θέλω καμία επικοινωνία» - Η αναφορά όλο νόημα στα MAD

«Δεν νομίζω να με δείτε φέτος, ούτε του χρόνου...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο Light λίγο μετά το τέλος του J2US, όπου βρέθηκε ως guest κριτής. Ο τραπέρ αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ που θα αναλάβει, το «Rap Star», αλλά και στο beef του με τον Snik, που κατέληξε σε μπουνιές στα βραβεία MAD πριν από δύο χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μάλλον θα κάνουν καιρό να συναντηθούν.

Σε δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Light είπε χαρακτηριστικά: «Το Rap Star είναι ένα πρότζεκτ που το συζητάμε χρόνια. Η κοπέλα μου, η Άννα, θα είναι η παρουσιάστρια. Εγώ την πρότεινα, γιατί είναι πολύ επικοινωνιακή και ο ρόλος αυτός θα της ταιριάξει γάντι. Όταν το πρότεινα στον Νίκο Κοκλώνη, μου είπε ότι το είχε σκεφτεί και ο ίδιος».

Δείτε επίσης: MAD VMA 2022 - αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ο Light χώνει μπουνιά στον Snik και ξεκινάει ο χαμός

Η αναφορά του Light στο beef με τον Snik στα MAD

Ο Light μίλησε στη συνέχεια για τα βραβεία MAD. «Δεν νομίζω να με δείτε φέτος, ούτε του χρόνου. Είναι αρκετοί παράγοντες, για τους οποίους δεν θα πάω, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω παραπάνω», τόνισε στους δημοσιογράφους.

Αναπόφευκτη ήταν και η ερώτηση για τον Snik. «Δεν έχω κάποια σχέση με τον Snik, δεν μιλάμε. Δεν έγινε καμία προσπάθεια επικοινωνίας, καλά είμαι... Κρατήστε τον εσείς, εγώ δεν θέλω καμία επικοινωνία. Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star», είπε μεταξύ άλλων ο Light.

Τέλος, όσον αφορά τον Αντρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο επίσης είχαν ανταλλάξει «φαρμακερές» δηλώσεις πέρσι, ο Light είπε κλείνοντας: «Αν θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Rap Star, τον περιμένουμε μετά χαράς. Αφού θα είναι στο TV Queen, πάλι θα μαλώνουμε φέτος, από ό,τι φαίνεται».