Νατάσα Μποφίλιου: «41 και φύγαμε» - Ο ιδιαίτερος τρόπος που γιόρτασε τα γενέθλιά της

Ποζάρει με την τούρτα και τους αγαπημένους της ανθρώπους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/natassabofiliouofficial
instagram/natassabofiliouofficial

Γενέθλια μέσα στην εβδομάδα, και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη (18/4) είχε η Νατάσα Μποφίλιου, ωστόσο επέλεξε να τα γιορτάσει λίγες ημέρες αργότερα. Το Σάββατο 20/4 πόζαρε με μία τούρτα γεμάτη φράουλες, και τις αδερφές της.

«Καφές και τούρτα with my sisters. Κι ένα χαϊκού του Μπασό να μου θυμίζει ότι κι ο κορμοράνος μετά τη μελαγχολία ρίχνεται με όρεξη στο ψάρεμα. 41 και φύγαμεεε», έγραψε η Νατάσα Μποφίλιου στη λεζάντα της ανάρτησής της. Σε σχόλιο ευχαρίστησε μάλιστα για τις ευχές που έλαβε: «Σας ευχαριστώ όλους ρε αδέρφια! Με συγκινούν οι ευχές σας γιατί νιώθω την αγάπη και βαραίνει μέσα μου η αξία τους. Ανταποδίδω ελπίζοντας κάθε καλό για τον καθένα».

Δείτε επίσης: «Είναι λιγάκι επικίνδυνο! Αν η Άλκηστις...» - Η αντίδραση της Νατάσας Μποφίλιου για την αφαίρεση της λέξης ''χοντρής'' από το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

Η εξομολόγηση της Νατάσας Μποφίλιου για τη μητρότητα

Πρόσφατα η Νατάσα Μποφίλιου είχε μιλήσει στο podcast του Fipster στο YouTube για τον ρόλο μίας γυναίκας, καθώς και για την μητρότητα.

«Η κοινωνία θεωρεί ότι αυτός είναι ο ρόλος της γυναίκας και αυτό είναι ένα τεράστιο βάρος. Μία γυναίκα που δεν θέλει να κάνει παιδί, θέλει να κάνει άλλα πράγματα στη ζωή της, που δεν μπορεί να γίνει μητέρα, επειδή ζούμε στην πατριαρχία, είναι μία γυναίκα που δεν έχει ολοκληρώσει το προορισμό της και αυτό, ακόμη και σε ανθρώπους που δεν το πιστεύουν συνειδητά, υποσυνείδητα είναι καταγεγραμμένο μέσα τους.

Ακόμη κι εγώ, όταν έρχεται η ώρα πολλές φορές να πω ότι δεν έχω παιδιά και δεν θέλω να κάνω παιδιά, αισθάνομαι ένα μικρό κόμπιασμα, γιατί αισθάνομαι ότι από αυτό θα κριθώ. Σκέφτομαι πόσο βάρβαρο είναι για μια γυναίκα που την κάνουν να μην νιώθει σημαντική επειδή δεν έχει παιδί. "Δεν έχεις παιδί; Ακόμα". Κι αυτή μπορεί να έχει κάνει 7 εξωσωματικές ή δεν μπορεί να βρει το θάρρος να πει "δεν θέλω".

Εγώ κομπλάρω μερικές φορές που πρέπει να το πω, χωρίς να υποτιμώ καθόλου τη διαδικασία του διαλόγου και τον ρόλο της μητέρας. Λατρεύω της μητέρες, λατρεύω τα παιδιά, απλώς είναι ένας ρόλος που δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου.

Είμαι πολλά χρόνια με αυτή την πεποίθηση, έχω καταλήξει σε αυτό. Στα 30 μου, που γνώρισα τον άντρα μου, που είχαμε μία σχέση πιο σταθερή, ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για να αποφασίσω εάν αυτό είναι κάτι που θέλω. Πιστεύω ένας άνθρωπος έχει πολλές ευκαιρίες στη ζωή του να νιώσει την απόλυτη αγάπη, δεν χρειάζεται να κάνεις παιδί για να το νιώσεις».