Τάσος Αρνιακός: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 32 χρόνια, υπάρχουν και υποχωρήσεις...»

«Είναι αρκετά προστατευτική, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα με δυο γιους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

O Τάσος Αρνιακός ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε με την Τζένη Θεωνά για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του Μαρί. Ο μετεωρολόγος έχει αποκτήσει δύο γιους, 31 και 27 ετών σήμερα.

«Προσπάθησα να μην συμβουλεύω τα παιδιά μου, αλλά να κάνω αυτό που θέλω να κάνουν κι εκείνα. Λένε “Αυτό που κάνεις φωνάζει τόσο δυνατά που δεν με αφήνει να ακούσω αυτό που λες”. Το παράδειγμα έχει μεγαλύτερη εφαρμογή στα παιδιά, να παίζεις και να μιλάς μαζί τους χωρίς να τα συμβουλεύεις. Τα παιδιά έχουν τις κεραίες να αντιληφθούν τη συμπεριφορά των γονιών τους και να αποφασίσουν», είπε αρχικά ο Τάσος Αρνιακός σχετικά με τον τρόπο που τους μεγάλωσε.

Όσον αφορά τη σύζυγό του, δήλωσε: «Η γυναίκα μου είναι αρκετά προστατευτική, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα με δυο γιους που έχουμε. "Πάρε ζακέτα, πού είσαι;", και ας είναι μεγάλα παιδιά, 31 και 27 ετών. Απ' την άλλη εγώ είμαι πιο ψύχραιμος. Εκείνη δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχει το κινητό δίπλα. Μένουμε μαζί, αλλά είναι έτοιμα να φύγουν. Θα της κακοφανεί πιστεύω».

Δείτε επίσης: "Φωτιά" ο 28χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού - Δείτε τις φωτογραφίες του

Ο Τάσος Αρνιακός μάλιστα αποκάλυψε ότι: «Έχουν τελειώσει και οι δύο οικονομολόγοι και κάνουν δουλειές με προοπτική ανόδου. Ασχολήθηκαν και με τον αθλητισμό, ήταν το καρότο, και το μαστίγιο ήταν οι σπουδές. Ο μεγάλος ήταν πρωταθλητής στην κολύμβηση, στα δέκα χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας. Ήταν και στην Εθνική Ελλάδος»

Ο Τάσος Αρνιακός για τους γιους του και τα 32 χρόνια γάμου

«Οι γιοι μου είναι πολύ καλά συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Τους βλέπω και τώρα με τις κοπέλες τους να πηγαίνουν εκδρομές μαζί και έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Το χαίρομαι αυτό. Έχουν και τις διαφορετικές παρέες τους αλλά εν ολίγοις είναι μαζί», είπε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Αρνιακός.

Για να συνεχίσει αναφορικά με την σύζυγό του: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια. Υπάρχουν και υποχωρήσεις και αυτοί οι μακροχρόνιοι γάμοι έχουν το στοιχείο της αλληλοεκτίμησης, της υποχώρησης, της επιμονής, της υπομονής και της αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Είμαι της παλιάς σχολής που υπήρχε η ροή ότι για να κάνεις παιδιά πρέπει να παντρευτείς».