Ρούλα Κορομηλά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την ασθένεια της - «Ήρθε ο Ρέμος σπίτι και είπε "η Ρούλα που είναι"»

«Δε με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε το Σάββατο 20/4 στο πλατό της εκπομπής Σπίτι με το Mega, όπου χάρισε μια αξέχαστη βραδιά στο τηλεοπτικό κοινό του MEGA. Τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του που έχει καταφέρει να τραγουδούν μικροί και μεγάλοι και να ακούγονται σε όλη την Ευρώπη.

Η αρχή γίνεται με το τραγούδι "Είναι στιγμές". Μια από τις δεκάδες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου κι ένα τραγούδι που όλοι έχουμε τραγουδήσει και… έχουμε αφιερώσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Στην συνέχεια και παράλληλα με το τραγούδι κάθισε στο σαλόνι και είχε μια όμορφη συζήτηση τόσο με την Ρούλα Κορομηλά όσο και με τους υπόλοιπους καλεσμένους της μουσικής εκπομπής.

Δείτε επίσης: «Έφυγες και αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω...» - Πένθος για την Ρούλα Κορομηλά

Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για την ασθένεια της

Με αφορμή την συνάντηση της με τον Αντώνη Ρέμο, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να γίνει αγνώριστη.

«Το λέω για πρώτη φορά! Όταν είχα περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί εκεί καταλαβαίνεις τους πραγματικούς ανθρώπους και όταν δεν ήθελα να κυκλοφορώ γιατί δε με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου, κανένας, δε δεχόμουνα κανέναν στο σπίτι μου να έρθει γιατί ντρεπόμουνα έτσι όπως είχα γίνει.

Θέλω να πω το εξής, επειδή λέμε αλήθειες αυτό το βράδυ και επειδή αγαπώ τον Αντώνη Ρέμο. Χτυπάει η πόρτα και έρχεται ο Θέμης Γεωργαντάς και μου φέρνει τον Αντώνη. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα, μπαίνει ο Αντώνης μέσα για να με δούνε μιας και ήταν οι μόνοι που δέχτηκα στο σπίτι και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μπήκαν μέσα και στεκόμουν και μου λέει ο Αντώνης "Καλησπέρα σας, η Ρούλα που είναι"», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της εκπομπής Σπίτι με το Mega.