Κάτια Νικολαΐδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μητέρας της και του αδερφού της, 5 μήνες μετά το θάνατο της

Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο που προβλήθηκε με το πρόσωπο της στην επίδειξη του Δημήτρη Στρέπκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Νικολαΐδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μητέρας της και του αδερφού της, 5 μήνες μετά το θάνατο της

Μετά το τέλος της επίδειξης του στο AXDW 2024, ο Δημήτρης Στρέπκος μίλησε στην κάμερα για την αδελφική του φίλη, Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από την ζωή πριν από 5 μήνες έπειτα από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε, το show ξεκίνησε με μοντέλο να φορά το αγαπημένο της φόρεμα ενώ από πίσω έπαιζε ηχητικό με τη φωνή της. Στο τέλος της επίδειξης προβλήθηκε βίντεο με την ίδια να στέλνει τα φιλιά της.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Στρέπκου για την Κάτια Νικολαΐδου

«Η Κάτια ήταν η αδελφική φίλη, βασικά οικογένεια. Δεν θα ήταν στο show, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει. Οπότε το show ξεκίνησε με το ρούχο που της άρεσε και το βίντεο με τη φωνούλα της και έκλεισε στο show με ένα βίντεο που μας στέλνει φιλιά από τον παράδεισο γιατί εκεί είναι σίγουρα. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ την απώλειά της, ακόμη και τώρα συνεχίζω να στέλνω μηνύματα στο messenger, αλλά ευτυχώς από κάτω είναι η μητέρα της και ο αδελφός της και αισθάνθηκα ότι έχω την οικογένειά της μαζί μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Δημήτρης Στρέπκος.

«Έχω στο μυαλό μου την Κάτια και δημιούργησα μια σειρά πάνω της, για το τι θα μπορείς να φορέσεις σε ένα ταξίδι αν πηγαίναμε στη Νέα Υόρκη. Σκοπός μας ήταν να πάμε στη Νέα Υόρκη και να κάνουμε φωτογραφίσεις στους δρόμους και στα εστιατόρια. Είχαμε κάνει όλο το concept, αλλά μας πρόλαβε ο χάρος», εξομολογήθηκε για την απώλεια της φίλης του.

«Η πρώτη μου μεγάλη στιγμή μαζί της ήταν όταν αρχίσαμε να γινόμαστε φίλη. Ήταν μια συνάντηση 8 λεπτών και μετά αυτό έγινε 3μιση ώρες καφέ. Έγινε φυσικά το ότι αρχίσαμε να δενόμαστε. Το πιο αστείο ήταν πήγαμε Βρυξέλλες και κάναμε μαζί διακοπές. Δεν μπορούσαμε να βρούμε το αεροδρόμιο. Της λέω κλείσε το GPS είμαστε Ελληνάρες θα το βρούμε. Είχα έναν άγγελο στη ζωή μου», αποκάλυψε προς το τέλος ο Δημήτρης Στρέπκος.

Δείτε επίσης: Τσακίζει κόκκαλα ο αδερφός της μετά το θάνατό της - «Όσο νοσηλευόταν τους τελευταίους 6 μήνες»