Κάτια Νικολαϊδου: Τσακίζει κόκκαλα ο αδερφός της 2,5 μήνες μετά το θάνατό της - «Όσο νοσηλευόταν τους τελευταίους 6 μήνες»

«Είχε μια σχέση στο Βέλγιο πολλά χρόνια και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Νικολαϊδου: Τσακίζει κόκκαλα ο αδερφός της 2,5 μήνες μετά το θάνατό της - «Όσο νοσηλευόταν τους τελευταίους 6 μήνες»

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου, Τάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1. Περίπου δυόμιση μήνες μετά το θάνατο της ηθοποιού, έπειτα από δύσκολη μάχη που έδινε για πολλά χρόνια με τον καρκίνο, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια προς το πρόσωπό της.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης του "λύγισε" μιλώντας για την καλοσύνη που είχε μέσα της και για την αγάπη που έδινε στον κόσμο, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Τα συγκινητικά λόγια του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου

«Τρομερή η έλλειψή της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι 2,5 μήνες που έχει φύγει, σίγουρα θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ, είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο με το όνομά της. Για την μητέρα μου κακά τα ψέματα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού», εξομολογήθηκε αρχικά ο Τάκης Νικολαΐδης.

«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην αδερφή μου να βαφτίσει την κόρη μου την Σοφία ήταν στον πρώτο καρκίνο. Τότε κινδύνευσε να φύγει γιατί είχε πάθει μια πνευμονία, αν δεν έφυγε ο πυρετός της. Τότε της είπα "δεν θέλω να φύγεις γιατί θέλω να βαπτίσεις το παιδί". Δεν ξέρω αν πήρε δύναμη, έφυγε ο πυρετός από αυτό αλλά έγινε καλά. Τότε δεν είχε γνωρίσει καν την γυναίκα μου. Έτσι αυτό το τήρησα από μια κουβέντα μέσα στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: «Ετοίμασε τα ρούχα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με το ηχητικό μήνυμα της Κάτιας Νικολαΐδου

Έχω στιγμές που ξεσπάω αλλά όχι μπροστά στην οικογένειά μου. Ταξιδεύω πάρα πολύ για την δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω, όταν είμαι μόνος μου. Η Κάτια σαν άνθρωπος είχε τρομερή δύναμη και αισιοδοξία. Έδινε σε όλους αγάπη. Όσο η αδελφή μου νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες στο νοσοκομείο, συμβούλευε καρκινοπαθείς μέσω μηνυμάτων χωρίς οι άνθρωποι αυτοί να γνωρίζουν ότι εκείνη περνάει τον δικό της Γολγοθά», είπε βαθιά συγκινημένος.

«Δεν ξέρω αν αδικήθηκε ή όχι η αδερφή μου. Αυτό που ξέρω είναι ότι στο σπίτι έχω 3 κούτες με σενάρια, είχε προτάσεις τις οποίες προφανώς απέρριπτε. Δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ζούσε στο Βέλγιο. Είχε μια σχέση εκεί πολλά χρόνια και της έγιναν κάποιες προτάσεις από εταιρείες και δούλευε εκεί. Ήταν πολυεργαλείο. Έκανε υποκριτική, μόδα και πώληση, γιατί το ξενοδοχείο είναι πώληση», αποκάλυψε για την ζωή της Κάτιας Νικολαΐδου.

«Υπήρχαν άνθρωποι που πήραν τηλέφωνο και ενδιαφέρθηκαν, αλλά το τελευταίο δίμηνο η Κάτια δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι που της είχαν σταθεί υπερβολικά από τον πρώτο καρκίνο», συμπλήρωσε.

H Κάτια Νικολαΐδου κηδεύτηκε στις 13/1 και ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο. Η Μπέσσυ Μάλφα δεν σταματούσε να κλαίει, ενώ ανατριχιάζουν τα ουρλιαχτά της μητέρας της πάνω από το φέρετρο.