«Ετοίμασε τα ρούχα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με το ηχητικό μήνυμα της Κάτιας Νικολαΐδου 15 ημέρες πριν το θάνατο της

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Στρέπκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με το θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου (δείτε τις αναρτήσεις που έγιναν). Τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι βυθισμένα στην θλίψη με το χαμό της, μετά την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έπειτα από αρκετούς μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Ο αδελφικός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος, μίλησε στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, και αποκάλυψε το ηχητικό μήνυμα που του είχε στείλει, 15 ημέρες πριν φύγει από την ζωή.

Η αποκάλυψη για το ηχητικό μήνυμα της Κάτιας Νικολαΐδου

«Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί το πρόβλημα στον λαιμό "Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου"», αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής φανερά συγκινημένος από την απώλεια της.

Που και πότε θα γίνει η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου!

Η αποκάλυψη του αδερφού της

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, έκανε το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο αδερφός της Τάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την περίοδο που ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε το παίδι του (δείτε εδώ τι συνέβη), και η ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο.

«Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Θα σας πω κάτι. Όταν ο Οδησσέας Σταμούλης έχασε το παιδί του, έλεγαν όλοι ότι το παιδί είναι της αδερφής μου. Έβγαινα και έλεγα "παιδιά διορθώστε το" Έγινε αυτό, βγήκαν και είπαν συγγνώμη (δείτε εδώ την εκπομπή). Στο διάστημα αυτό η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο και παρ' όλο τον πόνο που πέρνούσε είπε "δεν θέλω να κάνεις τίποτα. Θέλω να συλλυπηθείς για το παιδί του Οδησσέα και για όλο αυτό που περνάει". Αυτό ήταν η Κάτια!» ανέφερε.

«Τότε η Κάτια που ήταν στο νοσοκομείο, της έστελναν μηνύματα στα οποία την έβριζαν γιατί έιχα βγει και είχα πει να διορθώσουν το λάθος. Και ο κόσμος έβριζε την αδερφή μου χωρίς να ξέρει τι περνάει...» είπε μεταξύ άλλων.