Τέλος η συνεργασία Μάρκου Σεφερλή - Γιάννη Καπετάνιου: «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο»

Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή ανακοίνωσε ο Γιάννης Καπετάνιος. Οι δυο κωμικοί ηθοποιοί συνεργάζονταν πάρα πολλά χρόνια, με τον δεύτερο να έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους τους στις επιθεωρήσεις που ανέβαιναν στο Δελφηνάριο.

Πως οι σχέσεις τους δεν είναι και πολύ θερμές πλέον, είχε ξεκινήσει να συζητιέται από τις δηλώσεις του Γιάννη Καπετάνιου πριν από μερικές ημέρες όταν είχε αρνηθεί να απαντήσει για την συνάντηση του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λαμπάτο.

Η αποκάλυψη του Καπετάνιου για τον Σεφερλή

Θα είστε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή;

Όχι.

Τι συνέβη; Γιατί δεν θα είστε μαζί του;

Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε. Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Παρότι ο Σεφερλής ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος και συνεργάτης και ό,τι κάνει, το κάνει με το χέρι στην καρδιά.

Έγινε κάτι μεταξύ σας;

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Βγήκα στη σύνταξη και θέλω να κάνω άλλα πράγματα, ελεύθερα. Έχω τη συνταξούλα μου, θα κάνω πιο light πράγματα, πιο ξεκούραστα. Έχω να ξεκουραστώ από το καλοκαίρι του 1995.

Μας προκαλεί εντύπωση, δεν θα σας το κρύψω.

Να είναι καλά ο Μάρκος, να συνεχίσει την πορεία του και τη δουλειά του. Όπως αυτός ξέρει καλά.

Την παραπάνω συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε στο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη.

Μάρκος Σεφερλής Γιάννης Καπετάνιος

Τι είχε πει ο Λαμπάτος για τον Καπετάνιο;

Ο Γιώργος Λαμπάτος πέρασε έντονες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια της ζωής του, καθώς καταστράφηκε οικονομικά και δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Μόλις, όμως, η κατάστασή του έγινε γνωστή, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον βοηθήσει.

Ανάμεσά τους και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος έδωσε τέλος στη δικαστική τους διαμάχη και του ζήτησε να συνεργαστούν. Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες (δείτε εδώ την κοινή τους συνέντευξη) και ο πρώτος βγήκε στο Πρωινό Σουσού, την Δευτέρα 15/4, ώστε να μιλήσει για όλα όσα έρχονται.

«Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου, που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ δεν είναι σκληρός, άκαμπτος, όπως πολλοί θα περίμεναν, ή να είναι αδιάλλακτος. Είδαμε το εντελώς αντίθετο, ότι μπορεί να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι πάρα όμορφα από την πρώτη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό και έχω πολύ όρεξη για να ξεκινήσουμε τη δουλειά», είπε αρχικά και πρόσθεσε συγκινημένος:

«Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου είχε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, θα μπορούσε κάποιος άλλος να μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Γι' αυτό η κατάσταση τώρα με τη στάση του Μάρκου μου φαίνεται ότι είναι ένα όνειρο και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω ότι είναι αλήθεια και έχω απεμπλακεί από αυτή την ιστορία. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα, είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ, γιατί πραγματικά με αναγκάζει αυτή η συμπεριφορά να έχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει. Τέλος καλό, όλα καλά».

Στο τέλος ρωτήθηκε και για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου σε ερώτηση δημοσιογράφου για την συνάντηση και τη νέα συνεργασία τους (δείτε εδώ), με τον ίδιο να απαντά: «Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Δεν είχε δημιουργηθεί κάτι. Κάποια λόγια είχαμε πει κατόπιν, τώρα πρόσφατα μετά από όλα αυτά με τον Μάρκο. Δεν με πήρε κανένα τηλέφωνο. Είχαν μια κοντινή σχέση και λογικά τον πείραξαν αυτά που είπα για τον Μάρκο. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, ωστόσο, ανέφερε πως ο Γιάννης Καπετάνιος είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του στο παρελθόν.