Δημήτρης Κόκοτας: «Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια...» - Η τελευταία εξέλιξη για την υγεία του μετά από περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο, εδώ και περίπου ένα μήνα, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει ήδη δύο φορές στην αποσωλήνωσή του, χωρίς επιτυχία. Σήμερα, ωστόσο, Δευτέρα 22 Απριλίου, φαίνεται πως οι εξετάσεις που του έκαναν είχαν θετικές ενδείξεις ώστε να προσπαθήσουν να τον αφυπνίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, λοιπόν, η διαδικασία ξεκίνησε αργά το πρωί, χωρίς να είναι γνωστό πόσο θα διαρκέσει. Αυτή είναι η πιο σημαντική προσπάθεια μέχρι στιγμής και όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα περιμένουν να μάθουν τις εξελίξεις, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Η συγκεκριμένη διαδικασία αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα. Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια αφύπνισής του ώστε τα αμέσως τα επόμενα 24ωρα να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Βάγιος, δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το έμφραγμα του Κόκοτα στην πρόβα του J2US - Χαμογελαστή ανάμεσα σε επώνυμα πρόσωπα

Η τελευταία επικοινωνία του Αντώνη Γούναρη με τον τραγουδιστή

Ο Αντώνης Γούναρης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, για τον Δημήτρη Κόκοτα και την περιπέτεια με την υγεία του. Παράλληλα ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι, πριν το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, και τον οδήγησε στη ΜΕΘ, συζητούσαν για ένα αφιέρωμα στον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι ένα πολύ καλό παιδί, ευγενικό και φιλικό. Τον ξέρω χρόνια, επειδή συνεργαζόμουν με τον πατέρα του κι έτυχε να συνεργαστώ και με τον γιο. Αυτήν την περίοδο θα ετοιμάζαμε ένα αφιέρωμα για τον πατέρα του και το βλέπω ξαφνικά στις ειδήσεις με χαμηλωμένο τον ήχο και τρελάθηκα. Άνοιξα, λοιπόν, να δω τι έγινε και συγκλονίστηκα», περιγράφει ο Αντώνης Γούναρης.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πάρω τηλέφωνο να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται, γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει και προσπαθώ να βρω άνθρωπο να μου πει τα στοιχεία. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον δικό του. Ελπίζω ο άνθρωπος να τα βγάλει πέρα, γιατί είναι και δυνατό παιδί. Και ελπίζω να το ξεπεράσει. Εύχομαι να το ξεπεράσει και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα που αφήσαμε στη μέση».

«10 μέρες πριν (σ.σ. τη νοσηλεία του) είχαμε βρεθεί, μιλάγαμε για τα τραγούδια που θα πει και ποιους θα καλέσουμε. Είχε βγει σε εκπομπές, είχε κάνει ένα comeback και ήταν ενεργός. Ξαφνικά κατέρρευσε αλλά ελπίζω ότι θα είναι περαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί», κατέληξε ο Αντώνης Γούναρης.

Σημειώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, και της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, την Δευτέρα (15/4) θα γινόταν νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή, ωστόσο αποφάσισαν ότι πρώτα έπρεπε να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του.