Χείμαρροι οι Τάσος Τεργιάκης & Βαγγέλης Περρής κατά του Νίκου Παππά: «Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους δημοσιογράφος»

«Επίσης θα πρέπει να κοιτάξει τι γράφουν για αυτόν οι Χρυσαυγίτες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρροι οι Τάσος Τεργιάκης & Βαγγέλης Περρής κατά του Νίκου Παππά: «Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους δημοσιογράφος»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχολίασαν τις δηλώσεις του Νίκου Παππά στην εκπομπή Γειά σου, όπου έκραξε άσχημα τόσο τον Τάσο Τεργιάκη όσο και τον Βαγγέλη Περρή μετά την συνέντευξη που είχε δώσει στην πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου - δείτε εδώ τι είπε για τους δυο δημοσιογράφους.

Οι δυο συνάδελφοι και συνεργάτες ήταν χείμαρροι εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ και του τα "έψαλλαν" χωρίς δισταγμό.

Όσα είπαν Περρής - Τεργιάκης για τον Νίκο Παππά

«Στη Μπακοδήμου ότι δεν υπάρχουν οι δηλώσεις που τον κατηγορούμε και πως δεν υπάρχει φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα. Υπάρχει στο Instagram του μπορεί να την δει όποιος θέλει. Όταν ήρθε στην εκπομπή εγώ δεν μίλησα μαζί του, ούτε χαιρετηθήκαμε. Το πρώτο ψέμα. Η φωτογραφία ξαναλέω υπάρχει στο Instagram του που δείχνει τι δείχνει. Το μένος του κατά των δημοσιογράφων είναι παλιό, από το 2016 από το 2017, από τότε που έβγαλε η ΕΣΗΕΑ ανακοινώσεις. Που ήταν ακόμη αθλητής. Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι του, να τον διαφημίζω. Ας τον παίξει η εκπομπή όπως θέλει. Ας πούμε αλήθειες κύριε Παππά και όχι ψέματα στον κόσμο», είπε αρχικά μεταξύ άλλων Τάσος Τεργιάκης.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής όπου σχολίασε φανερά εκνευρισμένος: «Ο κύριος Παππάς χθες εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός από ότι τον είδαμε εδώ. Είναι μάλλον δύο Παππάδες, ανάλογα με το πώς ξυπνάνε έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Εκεί είπε διάφορα θέματα που με αφορούν και με απασχολούν. Είπε πως ο Περρής είναι γνωστός Χρυσαυγίτης επειδή φιλοξένησε τον Καιάδα, τον οποίο και ύμνησε. Θέλω να πω ότι η φιλοξενία του Καιάδα είναι ένα θέμα που και μένα με έχει απασχολήσει. Έχω τοποθετηθεί δημόσια, πως έπρεπε να έχω φύγει από την τηλεόραση. Δεν υπάρχει ούτε μια κουβέντα εξύμνησης.

Συνεχίζοντας είπε πως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους δημοσιογράφος. Η φωτογραφία υπάρχει και είναι πολύ περήφανος που κάνει αυτό το πράγμα. Αλλά υπάρχει και ένα που προσβάλλει όλους εμάς. Ότι ήρθε εδώ και εμείς πήγαμε να τον υποδεχτούμε, γιατί ξέραμε πως αν δεν τον υπεδεχόμασταν καλά, ξέραμε τι θα πάθουμε. Υπονοώντας πως μπορεί να μας έριχνε και καμία μπάλα στο κεφάλι. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το κάνει. Επικαλούμαι την μαρτυρία όλων.

Όταν ο κύριος Παππάς ήρθε στην εκπομπή του είπα ακριβώς τα ίδια που λέω και εκτός της δικής του παρουσίας. Ακριβώς τα ίδια. Ότι αυτά που λέει είναι απαράδεκτα και να επανορθώσει ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Αυτά τα οποία περιγράφει ο κύριος Παππάς είναι ψέματα. Μοιράζει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ο απών για τα θέματα τα οποία αναφέρει, δε έδωσε κανένα παρών, ούτε καν στην σκιά δεν βρέθηκε. Επίσης θα πρέπει να κοιτάξει τι γράφουν για αυτόν οι Χρυσαυγίτες. Θα δει ότι η σύγκριση είναι μετά από τον Ηλία μόνο εσύ. Ο Ηλίας δεν είναι ο Ηλίας Ηλιού της αριστεράς. Είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής».