Δημήτρης Κόκοτας: «Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» - Τσακίζει κόκαλα η σύζυγός του, Κατερίνα

Μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, ενημερώνοντας σχετικά με την υγεία του άντρα της. Όπως μετέφερε, δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την κατάσταση του, ωστόσο τόσο η ίδια όσο και όλη η οικογένεια του περιμένει με υπομονή. Στέκεται βράχος τόσο στον σύζυγό της, όσο και στην ανήλικη κόρη τους, η οποία γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το τι έχει συμβεί με την υγεία του.

Ο τραγουδιστής έπαθε ανακοπή καρδιάς και έμφραγμα κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε του J2US και από τότε - σχεδόν ένα μήνα - νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Όσα είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς οι οποίοι λένε ότι η κατάσταση του είναι σταθερή. Δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα διαδικασία αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει. Και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα», συμπλήρωσε.

«Οι γιατροί μας ενημερώσουν μέρη με την ημέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράσει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές μας είπαν πως ήταν καθαρές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω», ολοκλήρωσε η σύζυγός του Σταμάτη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: «Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια...» - Η τελευταία εξέλιξη για την υγεία του μετά από περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του - Τι αποκαλύπτει η αδερφή του, Έλλη

Δημήτρης Κοκότας: Νέες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του - Η απόφαση των γιατρών

Δημήτρης Κοκότας: «Το παιδί είναι...» - Η αντίδραση της κόρης του στις τόσες μέρες απουσίας του

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Μιλάω με την σύζυγό του, είμαστε σε καλό δρόμο»

Δημήτρης Κόκοτας: «Ανοίγει και κλείνει τα μάτια του» - Το μεγάλο στοίχημα των γιατρών για τη Μεγάλη Δευτέρα 29/4

Δημήτρης Κόκοτας: «Η οικογένεια έχει ζητήσει...» - Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: «Υπάρχουν δύο θετικές εξελίξεις» - Οι πρώτες του αντιδράσεις μετά από ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα! Ακόμη το ξεπερνάω»

Δημήτρης Κόκοτας: Σημαντική εξέλιξη για την πορεία της υγείας του - Παρουσιάζει βελτίωση ο τραγουδιστής

Δημήτρης Κόκοτας: «Μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την υγεία του