Βρέθηκε νεκρή 29χρονη Tik Toker: Η ανακοίνωση της αδερφής της - «Χθες η οικογένειά μου έλαβε την είδηση ​​ότι...»

Πότε θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βρέθηκε νεκρή 29χρονη Tik Toker: Η ανακοίνωση της αδερφής της - «Χθες η οικογένειά μου έλαβε την είδηση ​​ότι...»

Θρήνος επικρατεί στο Tik Tok με την είδηση πως 29χρονη που μεσουρανούσε στο Tik Tok, ενώ πρωταγωνίστησε και σε γνωστή σειρά, έφυγε από την ζωή. Η αδερφή της ήταν εκείνη που μετέφερε στα social media την είδηση του θανάτου της.

«Χθες η οικογένειά μου έλαβε την είδηση ​​ότι η γλυκιά, υπέροχη, δημιουργική, περιποιητική, ξεκαρδιστική Εύα μας, η όμορφη αδερφή μου, πέθανε. Μετά από 24 ώρες, εξακολουθώ να βρίσκομαι σε έναν συνεχή κύκλο άρνησης και αποδοχής, οπότε ξέρω πόσο απίστευτη και δύσκολη θα είναι η διαχείριση αυτού του νέου», γράφει μεταξύ άλλων μια από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.

Η ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης Tik Toker

Ο λόγος για την Εύα Έβανς, την οποία είδαμε και στην σειρά «Club Rat» στην οποία ήταν σκηνοθέτης και παραγωγός. Ήταν μια σειρά πέντε επεισοδίων που ήταν διαθέσιμη στο Prime Video.

«Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση ώστε να φτάσει σε όλους όσοι χρειάζεται. Χθες η οικογένειά μου έλαβε την είδηση ​​ότι η γλυκιά, υπέροχη, δημιουργική, περιποιητική, ξεκαρδιστική Εύα μας, η όμορφη αδερφή μου, πέθανε. Μετά από 24 ώρες, εξακολουθώ να βρίσκομαι σε έναν συνεχή κύκλο άρνησης και αποδοχής, οπότε ξέρω πόσο απίστευτη και δύσκολη θα είναι η επεξεργασία αυτών των ειδήσεων.

θα πραγματοποιήσουμε μια γιορτή για την Εύα την ερχόμενη Τρίτη, 23/4, το βράδυ στο Μανχάταν.

Παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα για να λάβω έναν αριθμό ατόμων και θα μοιραστώ τις λεπτομέρειες.

Μακάρι να είχα την Εύα εδώ τώρα για να αναφερθώ γιατί θα είχε καλύτερα λόγια και θα ήξερε πώς να πει αυτό που δεν ξέρω.

Κρατάω αυτό το bried, για να μπορούμε να προγραμματίσουμε για τις επόμενες μέρες, αλλά θα ακούσετε πολλά περισσότερα από εμένα για το πόσο σημαίνει η Εύα για μένα και πόσο διαφορετικός θα είναι ο κόσμος χωρίς αυτήν», ήταν η πρώτη ανάρτηση της αδερφής της.

Δείτε επίσης: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα blogger και μητέρα τριών παιδιών - «Αποδείχτηκε παλικάρι!»


Στην συνέχεια ακολούθησαν σε άλλες, όπου η αδερφή της, Λίλα, μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια, ενώ δεν δίστασε να κλάψει και δημόσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lila joy (@lilajoyful)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lila joy (@lilajoyful)