Νίκος Παππάς για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν χρειάζεται να τον καθορίσει σαν άνθρωπο μια ατυχής τοποθέτηση που έκανε κάποτε»

«Δεν μου αρέσει να στοχοποιώ ανθρώπους από μια τοποθέτηση. Ίσως αναθεώρησε, γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Παππάς για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν χρειάζεται να τον καθορίσει σαν άνθρωπο μια ατυχής τοποθέτηση που έκανε κάποτε»

Την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής, είχε κάνει μια δήλωση για τις γυναίκες (δείτε την εδώ), που ήταν και η αφορμή για να απομακρύνουν.

Η δήλωση του Νίκου Παππά για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Λαμβάνω αρκετή αγάπη και υποστήριξη, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως αυτό θα μετουσιωθεί σε ψήφο ή σε κάτι άλλο. Είχε μια ατυχέστατη τοποθέτηση με την οποία διαφωνώ κάθετα. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως και το επιτελείο του κόμματος θα έπρεπε να ελέγξει από τη στιγμή που αποφάσισε να κατέβει στο αρχικό ψηφοφέλτιο. Έκανε τον αγώνα του, ο κόσμος τον υποστήριξε για να είναι και στην τελική 42αδα να το πω έτσι. Ήταν κάπως άχαρος θεωρώ ο τρόπος που απομακρύνθηκε. Δεν μου αρέσει να στοχοποιώ ανθρώπους από μια τοποθέτηση. Ίσως αναθεώρησε, γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος. Του εύχομαι καλή τύχη, η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο και στον πρόεδρο έχω εμπιστοσύνη.

Τον κ Παπανώτα δεν πρόβαλα να τον γνωρίσω. Δεν χρειάζεται να τον καθορίσει σαν άνθρωπο μια ατυχής τοποθέτηση που έκανε κάποτε. Από τη στιγμή που επιλέχθηκε να είναι στις προκριματικές εκλογές και ο κόσμος τον επέλεξε, θα μπορούσε να ήταν εδώ μαζί μας», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει lifestyle, εγώ ήμουν αθλητής, αν όποιος βγαίνει στο γυαλί είναι lifestyle, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Ο κόσμος με στηρίζει όχι μόνο για τα αθλητικά επιτεύγματα αλλά και για άλλα πράγματα», είπε.

Δείτε επίσης: Περνάει στην αντεπίθεση η Νέα Δημοκρατία - Η μακροσκελής ανάρτησή μετά τις επίμαχες δηλώσεις του Νίκου Παππά

Αργότερα και μετά από ένα δεύτερο βίντεο που πρόβαλλαν στο Πρωινό για προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Παππά, Τάσος Τεργιάκης και Βαγγέλης Περρής του τα "έψαλλαν".

«Στη Μπακοδήμου ότι δεν υπάρχουν οι δηλώσεις που τον κατηγορούμε και πως δεν υπάρχει φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα. Υπάρχει στο Instagram του μπορεί να την δει όποιος θέλει. Όταν ήρθε στην εκπομπή εγώ δεν μίλησα μαζί του, ούτε χαιρετηθήκαμε. Το πρώτο ψέμα. Η φωτογραφία ξαναλέω υπάρχει στο Instagram του που δείχνει τι δείχνει. Το μένος του κατά των δημοσιογράφων είναι παλιό, από το 2016 από το 2017, από τότε που έβγαλε η ΕΣΗΕΑ ανακοινώσεις. Που ήταν ακόμη αθλητής. Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι του, να τον διαφημίζω. Ας τον παίξει η εκπομπή όπως θέλει. Ας πούμε αλήθειες κύριε Παππά και όχι ψέματα στον κόσμο», είπε αρχικά μεταξύ άλλων Τάσος Τεργιάκης.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής όπου σχολίασε φανερά εκνευρισμένος: «Ο κύριος Παππάς χθες εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός από ότι τον είδαμε εδώ. Είναι μάλλον δύο Παππάδες, ανάλογα με το πώς ξυπνάνε έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Εκεί είπε διάφορα θέματα που με αφορούν και με απασχολούν. Είπε πως ο Περρής είναι γνωστός Χρυσαυγίτης επειδή φιλοξένησε τον Καιάδα, τον οποίο και ύμνησε. Θέλω να πω ότι η φιλοξενία του Καιάδα είναι ένα θέμα που και μένα με έχει απασχολήσει. Έχω τοποθετηθεί δημόσια, πως έπρεπε να έχω φύγει από την τηλεόραση. Δεν υπάρχει ούτε μια κουβέντα εξύμνησης.

Συνεχίζοντας είπε πως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους δημοσιογράφος. Η φωτογραφία υπάρχει και είναι πολύ περήφανος που κάνει αυτό το πράγμα. Αλλά υπάρχει και ένα που προσβάλλει όλους εμάς. Ότι ήρθε εδώ και εμείς πήγαμε να τον υποδεχτούμε, γιατί ξέραμε πως αν δεν τον υπεδεχόμασταν καλά, ξέραμε τι θα πάθουμε. Υπονοώντας πως μπορεί να μας έριχνε και καμία μπάλα στο κεφάλι. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το κάνει. Επικαλούμαι την μαρτυρία όλων.

Όταν ο κύριος Παππάς ήρθε στην εκπομπή του είπα ακριβώς τα ίδια που λέω και εκτός της δικής του παρουσίας. Ακριβώς τα ίδια. Ότι αυτά που λέει είναι απαράδεκτα και να επανορθώσει ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Αυτά τα οποία περιγράφει ο κύριος Παππάς είναι ψέματα. Μοιράζει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ο απών για τα θέματα τα οποία αναφέρει, δε έδωσε κανένα παρών, ούτε καν στην σκιά δεν βρέθηκε. Επίσης θα πρέπει να κοιτάξει τι γράφουν για αυτόν οι Χρυσαυγίτες. Θα δει ότι η σύγκριση είναι μετά από τον Ηλία μόνο εσύ. Ο Ηλίας δεν είναι ο Ηλίας Ηλιού της αριστεράς. Είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής».