Γιώργος Λιάγκας για ξέσπασμα Νίκου Μάνεση: «Είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει! Πρέπει να βγει να γκρινιάζει;»

Το σχόλιο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέσης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για ξέσπασμα Νίκου Μάνεση: «Είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει! Πρέπει να βγει να γκρινιάζει;»

Ο Νίκος Μάνεσης, το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, καθώς σημείωσε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και υποστηρίζει πως αυτό συμβαίνει διότι η AGB δεν κάνει σωστές μετρήσεις (δείτε εδώ τα έντονα λόγια του). Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει το γεγονός αυτό μέσα από τη δική του εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, επισημαίνοντας πως η συμπεριφορά του παρουσιαστή του ALPHA δεν είναι σωστή και δεν θα έπρεπε να γκρινιάζει γιατί τα πηγαίνει πολύ καλά.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για την τηλεθέαση

«Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει όλοι να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε. Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να το λέμε.

Εγώ, σταθερά τα τελευταία χρόνια, είμαι από αυτούς που λένε ότι υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά στη μέτρηση των περιβόητων νεανικών κοινών που συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα το δείγμα να μην είναι σωστό. Εγώ όταν βγαίνω και λέω ότι η εκπομπή πάει καλά, μιλάω για το σύνολο. Εμένα με ενδιαφέρει να με βλέπει ο κόσμος, γι’ αυτό ακόμα και φέτος που πάμε καλά και στο δυναμικό κοινό, μιλάω πάντα για το σύνολο.

Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσει και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μένει η φεύγει από τον ALPHA;

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Με ένα συμβόλαιο στον ALPHA που τρέχει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και με εκείνον να καλπάζει με τον αέρα του νικητή, κρατώντας τα ηνία ψηλά στα ποσοστά τηλεθέασης της ζώνης του Σαββατοκύριακου, ο Νίκος Μάνεσης σίγουρα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της τηλεόρασης. Τα κανάλια ήδη έχουν πέσει επάνω του από νωρίς και του τάζουν «γη και ύδωρ» προσπαθώντας να τον μεταπείσουν, με συμβόλαια και ευνοϊκές προϋποθέσεις, όμως παρόλα αυτά, εκείνος παραμένει σταθερός στο κανάλι που υπηρετεί, μια και δεν θέλει να κάνει εύκολα μετακινήσεις.

Με δεδομένο ότι η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σκίζει και παρά ανταγωνισμό, είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων, είναι λογικό πολλοί να είναι οι επίδοξοι «μνηστήρες» από άλλα τηλεοπτικά μέτωπα που έχουν απλώσει προς την μεριά του τα δίχτυα τους και καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για να τον κερδίσουν. Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτος και καλύτερος ο ANT1, ακολουθεί το Mega και ο ΣΚΑΪ... Ειδικά το κανάλι του Φαλήρου και με δεδομένη την ενασχόληση του Γιώργου Αυτιά στην πολιτική σκηνή και στο Ευρωκοινοβούλιο, η θέση του Σαββατοκύριακου μένει «ορφανή» και αυτό κάνει τα στελέχη να πονοκεφαλιάζουν αναζητώντας ένα δυνατό πρόσωπο που θα κρατήσει το κοινό.

undefined

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου θέλοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή να τιμάει το συμβόλαιό του, όπως και τον λόγο του, μένει εντελώς αμέτοχος στα σενάρια μεταγραφών περιμένοντας να κάνει πρώτα συζητήσεις με τον ALPHA. Θα κάνει την μεταγραφή της χρονιάς; «Μάλλον όχι, θα παραμείνει στο ίδιο κανάλι», λένε κάποιοι που τον ξέρουν καλά.

Γιατί ακόμα και όταν χρόνο πριν, έπειτα από ένα ξαφνικό ξέσπασμα δήλωνε «Διανύω την τελευταία μου διετία στον ALPHA και θα πάρω σύνταξη σε άλλο κανάλι», αφήνοντας έκπληκτους τους στενούς συνεργάτες της εκπομπής του, ο Νίκος Μάνεσης απέδειξε στην συνέχεια, ότι και αυτά τα λόγια του ήταν μιας αυθόρμητης στιγμής. Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει ξεκάθαρα σε συνέντευξή του: «Για να φύγω από ένα κανάλι, πρέπει να είναι κακές οι συμπεριφορές. Τις κακές συνθήκες εργασίας έχω μάθει να τις αντιμετωπίζω, τις κακές συμπεριφορές δεν τις πολεμάω. Για να υπάρχουν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Όταν ο εργοδότης ή ο διευθυντής σου από το πρωί μέχρι το βράδυ σε βρίζουν κάποια στιγμή θα φύγεις»