Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο: Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της γυναίκας του - Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του

Ονειρικό το μυστήριο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο: Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της γυναίκας του - Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του

Μπορεί το διαζύγιο του Αλβάρο ντε Μιράντα με την Αθηνά Ωνάση να ήταν επεισοδιακή και πολύ... ακριβό για την χρυσή κληρονόμο αφού αναγκάστηκε να του δώσει πολλά λεφτά, ωστόσο, εκείνος κατάφερε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Πέρσι την ίδια εποχή μάλιστα, με την σύζυγό του, Ντενίζ Σεβέρο, απέκτησαν και την κόρη τους την οποία βάφτισαν πριν από μερικές ώρες, δίνοντας της το όνομα Τζούλια.

Φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόσο ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όσο και η γυναίκα του που χαμογελούσαν πανευτυχείς στον φωτογράφο. Μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο τον Ντοντίνια.

Δείτε επίσης φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους!

Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο κόρη

Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο οικογένεια

Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο κόρη βαφτίσια

Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο γυναίκα παιδιά

Το εξωπραγματικό ποσό που πήρε από την Ωνάση ο Αλβάρο στο διαζύγιο

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε ένα γάμο... πραγματική τραγωδία στο πλευρό του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, με αποτέλεσμα το πολύκροτο διαζύγιό τους να απασχολεί για σημαντικό χρονικό διάστημα, όπου ο Βραζιλιάνος ιππέας καθόλου δεν τη λυπήθηκε.

Ο γάμος αυτός, η απιστία και ο χωρισμός τους στη συνέχεια τη σημάδεψαν στην ενήλικη ζωή της. Μάλιστα λέγεται ότι ο Αλβάρο την απάτησε λίγες μόνο μέρες μετά τον γάμο τους.

Αγέλαστη και σχεδόν πάντα σοβαρή, η Αθηνά Ωνάση δείχνει εδώ και χρόνια να προσπαθεί να ξεφύγει τόσο από τη βαριά κληρονομιά της οικογένειας Ωνάση και την «κατάρα» που την ακολουθεί όσο και από τα φλας της δημοσιότητας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι πολύ λίγα είναι γνωστά για εκείνη.

Η εικόνα όμως της «χρυσής» κληρονόμου στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης τον περασμένο Μάιο, είχε προκαλέσει ανησυχία, καθώς ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, ενώ φημολογείται ότι η ίδια παλεύει με την κατάθλιψη εδώ και καιρό. Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr