Τραγικές στιγμές για νικητή του The Voice - Τον πυροβόλησαν στο στήθος

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές για νικητή του The Voice - Τον πυροβόλησαν στο στήθος

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως νικητής του The Voice τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πυροβολισμό. Τραυματίστηκε στο στήθος με σφαίρα κατά την διάρκεια μια τρομακτικής επίθεσης που έλαβε χώρα στην Γαλλίδα.

Αυτός ο τραγουδιστής πέθανε από πυροβολισμό

Ο λόγος για τον 27χρονο Girac, που κέρδισε το The Voice France το 2014 και είχε καταφέρει μια δημιουργήσει μια μεγάλη καριέρα με πολλές συνεργασίες. Ο καλλιτέχνης λοιπόν, άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς στο νοσοκομείο είχε τις αισθήσεις του - σύμφωνα με τα ξένα μέσα - ενώ οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση του πολύ σοβαρή.

«Βρισκόταν σε camp όταν τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5:30 π.μ. και όταν έφτασαν ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία. Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο», λέει μια πηγή σε γαλλικό μέσο. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 22/4.

Δείτε επίσης: Βρέθηκε νεκρή 29χρονη Tik Toker: Η ανακοίνωση της αδερφής της - «Χθες η οικογένειά μου έλαβε την είδηση ​​ότι...»