Ζαφείρης Μελάς: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Σταμάτη μην το ξανακάνεις» - Η αντίδραση της γυναίκας του στο φιλί με τον Γονίδη στο στόμα

«Ήταν πάρα πολύ καλό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζαφείρης Μελάς: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Σταμάτη μην το ξανακάνεις» - Η αντίδραση της γυναίκας του στο φιλί με τον Γονίδη στο στόμα

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τον Ζαφείρη Μελά να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, με τον δεύτερο να τον πλησιάζει την ώρα που είναι πάνω στην πίστα και τραγουδά, να σκύβει και να τον φιλάει στο στόμα (δείτε το εδώ).

Αυτό, λοιπόν, συζητήθηκε έντονα στην πορεία και για τον λόγο αυτό ο πρώτος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Δευτέρα 22 Απριλίου, εξηγώντας τι συνέβη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανταλλάσσουν τέτοιου είδους φιλί.

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά για το φιλί στο στόμα με τον Σταμάτη Γονίδη

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα "Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε". Έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει εμένα. Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή, γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα. Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά.

Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουνα έλεγα εντάξει είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Δεν το συζητήσαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ξαφνιάστηκαν η σύζυγος και τα παιδιά μου».

Και έκλεισε λέγοντας με χιούμορ στον φίλο του: «Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά! Βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου, σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις!».

Δείτε επίσης: Κατέρρευσε από το κλάμα ο Ζαφείρης Μελάς στο Καλημέρα Ελλάδα - Ζήτησε να κόψουν την σύνδεση ο Γιώργος Παπαδάκης