Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει με άφιλτρο τσιγάρο και απαντάει στους επικριτές της για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της

Η όλο νόημα ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει στα κοινωνικά δίκτυα για τις φωτογραφίες με φίλτρα που δημοσιεύει η Μαρίνα Πατούλη στους προσωπικούς της λογαριασμούς (δείτε εδώ τα επικριτικά σχόλια που δέχεται).

Η ίδια έχει τοποθετηθεί δημόσια και έχει παραδεχτεί, πως όντως βάζει φίλτρα σε μερικές από τις φωτογραφίες της, ωστόσο δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που η επιλογή της αυτή θεωρείται κατακριτέα.

Την Κυριακή 21/4 η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα άφιλτρο τσιγάρο - στέλνοντας δημόσια ένα όλο νόημα μήνυμα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της

«Φίλοι μου, εγώ πάντα άφιλτρα πάντα …Καλή Κυριακή σε όλους», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

«Δεν βλέπετε; Δεν φοράω φίλτρο»

«Είναι εντελώς σεξιστικό. Ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου, έχω κλείσει τα 55 και νιώθω γεμάτη, θεωρώ ότι περνάει ένα θετικό μήνυμα στις γυναίκες της ηλικίας μου να προσέχουν τον εαυτό τους. Όλο αυτό όμως ξεκινάει από τη ψυχή μας. Όταν είμαστε καλά μέσα μας, αυτό το εκπέμπουμε. Δεν πα’ να βάλεις 150 φίλτρα, και βλεφαρίδες, και μαλλιά, αν δεν έχεις εσωτερική πληρότητα και χαρά, αυτό δεν αντανακλάται».

«Απάντησα στα σχόλια, και δανείστηκα εν μέρει λόγια της Μελίνας Μερκούρη, που έλεγε ότι δεν προσποιήθηκε καθώς την προσποίηση τη θεωρεί κάτι χυδαίο. Ζω και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως νιώθω. Είμαι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος που βέβαια εκλογικεύω το περιβάλλον και τις αντιδράσεις γύρω μου κι αυτό αποτελεί ένα εφαλτήριο για σκέψη, προβληματισμό και επαναπροσδιορισμό. Είτε με φίλτρο είτε χωρίς, η ψυχή μας παραμένει αναλλοίωτη».

«Από μικρή, από μαθήτρια που ήμουν, μού άρεσε να είμαι περιποιημένη. Ακούω αρνητικά σχόλια, αλλά και αυτό πάλι με ικανοποιεί. Θα στενοχωριόμουν αν δεν ασχολούνταν» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη στις 1/4/24 στο Πρωινό.