Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan: Συγκινημένοι στο gender reveal party του μωρού τους - Αυτό είναι το φύλο του παιδιού

Το εντυπωσιακό gender reveal shower που ετοίμασαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan σε λίγους μήνες από σήμερα αναμένεται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι, που τόσο πολύ επιθυμούσαν να αποκτήσουν (δείτε εδώ πόσο μηνών είναι η τραγουδίστρια).

Το ευτυχισμένο ζευγάρι τη Δευτέρα 22/4 έκανε το gender reveal party, που είθισται να κάνουν τα τελευταία χρόνια όσοι περιμένουν παιδί - μαθαίνοντας μαζί με φίλους και συγγενείς για πρώτη φορά το φύλο του παιδιού.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η εγκυμονούσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instgram έδειξε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του gender reveal shower, καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει αγοράκι!

Το gender reveal party του μωρού της Έλενας Τσαγκρινού και του Dj Stephan

«Boy or girl?

Μόλις μπορείτε να δείτε στο κανάλι μου YouTube
την αποκάλυψη φύλλου που κάναμε.

Gender reveal shower για πολύ στενούς μας συγγενείς και πολύ καλούς φίλους!
Ευχαριστούμε για όλα!

Όσοι πέσατε μέσα είναι Αγόρι.

Και στα δικά σας!!!Με το καλό!

Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο @zaxaroplasteio_pantazidis για την άψογη ποιότητα και την εξυπηρέτηση στην ομορφότερη στιγμή μας», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού.

Οι αιχμές της Τσαγκρινού για τον γιατρό της 1ης εγκυμοσύνης της

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε αναφέρει στις 22/3/24 στο Fay's Time ότι στην εγκυμοσύνη είναι πολύ βασικό να έχεις στο πλευρό σου έναν ικανό γιατρό, καθώς και ότι τον βρήκε με την τρίτη. «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο γιατρό. Εμείς τον βρήκαμε στην τρίτη προσπάθεια. Σίγουρα δεν πήραμε σωστές κατευθύνσεις 100% από τον πρώτο γιατρό. Κάποια πράγματα δεν τα ήξερα κι εγώ ως νέα μαμά. Αν τα γνώριζα μπορεί να το είχαμε προλάβει» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια προέκυψε η πρόταση γάμο ωστόσο, καθώς και η δεύτερη εγκυμοσύνη, με το ζευγάρι να ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Όσο για το δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της, η Έλενα Τσαγκρινού σημείωσε: «Πήγε και μου πήρε έναν υπέρηχο για το σπίτι για να μη δίνουμε 50 ευρώ κάθε φορά, κάθε βράδυ ακούμε την καρδούλα του». Όπως κατέληξε, σκέφτονται να κάνουν πρώτα πολιτικό γάμο, και μετά θα κάνουν τον θρησκευτικό μαζί με την βάφτιση.