Cash or trash: Οι εκτιμητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό - Το παράνομο ζευγάρι που εμφανίστηκε μαζί στο πλατό του Star

«Είστε ζευγάρι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Cash or trash: Οι εκτιμητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό - Το παράνομο ζευγάρι που εμφανίστηκε μαζί στο πλατό του Star

Το απόγευμα της Δευτέρας 22/4 προβλήθηκε ένα ακόμη νέο επεισόδιο για το Cash or trash με τους εκτιμητές να έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο προς δημοπρασία αλλά και με δύο ενδιαφέροντες προσωπικότητες.

Ο λόγος για την Εβίτα και τον Σπύρο που αποτελούν ζευγάρι ''παράνομο και όχι νόμιμο'' όπως αποκάλυψαν. Η γυναίκα λοιπόν, εμφανίστηκε στο Cash or trash βγάζοντας σε δημοπρασία το νυφικό από τον πρώτο της γάμο σε ηλικία 17 ετών.

Από τη μεριά του ο νυν σύντροφος της Εβίτας τόνισε, πως δεν έχει συναισθηματική σχέση με το νυφικό, ωστόσο θέλησε να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και να τη στηρίξει στην απόφασή της αυτή να αποχωριστεί το νυφικό της.

Εν τέλει, οι επενδυτές έδωσαν μέχρι 600 ευρώ για το νυφικό της Εβίτας κάτι που η ίδια δεν δέχτηκε και έτσι δεν προχώρησαν σε συμφωνία.

Δείτε επίσης: Cash or trash: Του έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ και τους ''έριξε'' άκυρο - Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον ιδιοκτήτη

Το παράνομο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο πλατό του Cash or trash

«Είστε ζευγάρι και στη ζωή;», ερωτήθηκαν οι συμμετέχοντες.

«Είμαστε ζευγάρι. Όχι νόμιμο, παράνομο. Είμαστε σύντροφοι», είπε η γυναίκα.

Οι δηλώσεις της Μοιραράκη κατά του Γιώργου Καράμπελα από το Cash or trash

«Ο κ. Καράμπελας σταμάτησε τη συνεργασία με την ομάδα μας, διότι είχε ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο και θα πρέπει να ξέρετε και το εξής. Οι αγοραστές μας πρέπει να έχουν και μία δυναμική. Δεν "χρησιμοποιούμε" το κανάλι για να κάνουμε την επίδειξη. Όλοι οι αγοραστές μας βάζουν χρήματα, ο κ. Καράμπελας είχε φτάσει σε ένα σημείο, σας το λέω ειλικρινέστατα, όπου ερχόταν, μιλούσε, έδινε πλειοδοσίες, αλλά δεν έφτανε και στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αγοραστές είναι εκεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό, όχι για να προβάλλονται», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στις 20/3/24 στο Happy Day.