Κατερίνα Γερονικολού: «Θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση...» - Αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Οι αποφάσεις του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη χρόνια σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Μια πολύ συχνή ερώτηση, με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η ηθοποιός έχει να κάνει με το αν και πότε θα παντρευτεί με τον σύντροφό της. Τόσο η ίδια, όσο και ο ηθοποιός τονίζουν ότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός γάμου, ωστόσο δεν είναι στα άμεσα πλάνα τους.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού – Αποκλειστικό: Δείτε τη να κάνει πρόβα νυφικού!

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της η Κατερίνα Γερονικολού δεν δίστασε να αναφερθεί στη Μιμή Ντενίση και στην ενδεχόμενη κουμπαριά τους. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει προγραμματιστεί κανένας γάμος, σε ένα θεωρητικό σενάριο όμως θα μπορούσε να είναι κουμπάρα η Μιμή Ντενίση.

Η αποκάλυψη για τη μέλλουσα κουμπάρα του Τσιμιτσέλη και της Γερονικολού

Είναι αλήθεια ότι έκλεισε στη Θεσσαλονίκη η κουμπαριά με τη Μιμή Ντενίση;

Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή. Οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μια λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο γάμος και η μητρότητα

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη γιατί δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Ο Γιάννης έχει ήδη παντρευτεί οπότε το έχει κάνει. Εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος, πέρα από ένα όμορφο πάρτι, δεν θα μου προσέφερε κάτι άλλο στην καθημερινότητά μου. Είμαστε σαν παντρεμένοι».

Σχετικά με το #Metoo ανέφερε ότι: «Ξεκίνησε με μια σοβαρότητα. Η απήχηση που είχε θα παίξει ρόλο τα επόμενα χρόνια. Οι γυναίκες αρχίζουμε να μιλάμε. Οι επαγγελματικές συνθήκες έχουν αρχίσει να γίνεται λίγο καλύτερες. Εμείς τώρα πλάθουμε συνειδήσεις και γενιές. Τα πρόσωπα θα ξεχαστούν σε 10 χρόνια, όμως οι διεκδικήσεις πάνω στην αξιοπρέπεια και τον σεβασμό θα εξακολουθήσουν να ισχύουν. Μπορεί να ειπώθηκαν και ψέματα, αν ειπώθηκαν 10 αλήθειες και ένα ψέμα, θα μείνω στις αλήθειες. Έχουμε την τάση να ξεχειλώνουμε τα πράγματα. Με φοβίζει ότι κάτι που μπορεί να ξεκινήσει με αγνές προθέσεις, ξαφνικά καταλήγει ως και trash».

Τέλος δέχτηκε έκπληξη στον αέρα από την τηλεοπτική της κόρη, την μικρή Αλεξάνδρα. Η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα στο «Super Κατερίνα» στις 5/4/24: «Το έχω αφήσει στην τύχη. Αγαπάω τα παιδιά, έχω πολλά βαφτιστήρια και την κόρη του Γιάννη στη ζωή μου, Θα δείξει».