Σπύρος Μαρτίκας: Με καταγωγή από Σύρο & Μύκονο - Η στενή συγγένεια με γοητευτικό Έλληνα ηθοποιό

«Μεγαλώσουμε μαζί στο Κερατσίνι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Μαρτίκας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και στη συνέχεια ο φαρμακοποιός τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μέσω της σχέσης, που έχει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πρόσφατα, ο ίδιος ο Μαρτίκας αποκάλυψε πως κατά μια έννοια ήταν γραφτό να γίνει αναγνωρίσιμος μιας και υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο από την οικογένειά του, που είναι ευρέως γνωστό από την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος είναι τρίτος ξάδερφος με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μέσα από δηλώσεις που έκανε μάλιστα ο ηθοποιός στην κάμερα του Γειά Σου μίλησε για τη σχέση τους και τις ρίζες της οικογένειάς τους (δείτε εδώ τι δηλώνει ο Μαρτίκας για τον ηθοποιό).

Οι δηλώσεις του ηθοποιού που είναι ξάδερφος με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Με τον Σπύρο είμαστε συγγενείς. Οι παππούδες μας είναι πρωτοξάδερφα. Από τη Σύρο είναι το σόι μας, είμαστε Συριανοί και στη Μύκονο είναι ένα μεγάλο σόι. Ο παππούς μου ήταν καμία δωδεκαριά αδέρφια, αλλά η ζωή τα έφερε να μεγαλώσουμε και μαζί στο Κερατσίνι», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης (Πειραιάς, 20 Νοεμβρίου 1976) είναι Έλληνας ηθοποιός. Μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Έχει καταγωγή από τη Σύρο και τη Βέροια. Αν και ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Κώστα Καζάκου και της Central School of Speech and Drama του Λονδίνου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση στην σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Έτσι ξαφνικά". Ιδιαιτέρως γνωστός έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί» στο ρόλο του Ανδρέα Καΐρη.

Ξάδερφος Σπύρου Μαρτίκα - Παναγιώτης Μπουγιούρης

Πηγή: Wikipedia