Ελένη Μενεγάκη: Λαχτάρα για την παρουσιάστρια - Τι συνέβη μέσα στο καράβι που επέστρεφε από την Άνδρο

Το μοιράστηκε τη Δευτέρα 22/4 στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenimenegaki - Instagram
elenimenegaki - Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη και η οικογένειά της βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε στην Άνδρο απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο τους νησί (δείτε εδώ φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος με την μικρή Μαρίνα).

Τι και αν είχε υπάρξει προειδοποίηση για επιδείνωση του καιρού, η Ελένη Μενεγάκη προτίμησε να φύγει από την Αθήνα ακόμα και αν δεν θα μπορούσε να κάνει τα μπάνια της και απολαύσει ανοιξιάτικο καιρό στην Άνδρο.

Η ίδια μάλιστα, αφού επέστρεψε στην Αθήνα και στο πλατό της εκπομπής της ''Ελένη'' τη Δευτέρα 22/4 αποκάλυψε, πως τα καιρικά φαινόμενα ήταν τόσο έντονα με αποτέλεσμα η ίδια να βιώσει περιστατικό στην επιστροφή της με το καράβι που δεν έχει βιώσει ξανά.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις» - Τα σχέδια που κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το τέλος της εκπομπής

Ο προβληματισμός της Ελένης Μενεγάκη μετά το τελευταίο ταξίδι της στην Άνδρο

«Διαβάζω ότι χιόνισε το Σάββατο. Όντως χιόνισε; Πάντως είχε και αέρα, είχε και μποφόρ. Έβλεπα για πρώτη φορά και στο πλοίο να μπαίνουν νερά, να χτυπάνε τα κύματα έντονα και πολλά νερά. Μου έκανε εντύπωση, γιατί έχει να κάνει και από ποια πλευρά κάθεσαι για να δεις πως σε πιάνουν οι αέρηδες», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο δεύτερος παράδεισός της μετά την Άνδρο

Ασφαλώς και όλα τα νησιά της χώρας έχουν το καθένα τη χάρη και την ομορφιά τους, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη χαλαρώνει μόνο στην Άνδρο. Και η Τήνος όμως φαίνεται να είναι στη λίστα με τα αγαπημένα της νησιά, όπως αποκάλυψε η ίδια την Παρασκευή 5/4/24 στην εκπομπή Ελένη.

Πιο αναλυτικά, με βάση την έρευνα πως η Τήνος και η Μήλος αποτελούν τα απόλυτα νησιά για να επισκεφτεί κανείς το 2024, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής, πως συχνά ''πετάγεται'' με την οικογένειά της από την Άνδρο στην Τήνο - αποκαλύπτοντας μάλιστα και τις αγαπημένες τους συνήθειες.

«Όσον φαγητό στην Τήνο ωραίο είναι το φαγητό και εμείς πολλές φορές από την Άνδρο, αν ο καιρός είναι καλός και δεν έχει τρομερά μποφόρ, πεταγόμαστε απέναντι για να πάμε να τσιμπολογήσουμε κάτι αλλά όχι μόνο για αυτό. Γιατί η Τήνος έχει ωραίες παραλίες και πολύ ωραία χωριουδάκια για να τα ανέβεις, να τα γυρίσεις και να κάνεις τη βόλτα σου και να μείνεις, δηλαδή δεν είναι ένα σημείο που λες πάω να δω. Όπου και να πας καλά θα περάσεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη - Διακοπές