Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της - Με πράσινο αστραφτερό φόρεμα και χρυσό σκουλαρίκι στη μύτη

«Ακόμα είμαι σε πένθος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της - Με πράσινο αστραφτερό φόρεμα και χρυσό σκουλαρίκι στη μύτη

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2022 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου με τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια να βυθίζεται σε πολύ μεγάλο πένθος, καθώς έχασε από το πλευρό της έναν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα, που τη συντρόφευαν.

Η μεγάλη αυτή απώλεια συνέπεσε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για τη Δημητρίου μιας και παράλληλα, η ίδια αντιμετώπιζε σημαντικά οικογενειακά προβλήματα. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, η Άντζελα αποφάσισε μετά τον θάνατο της μητέρας της να αποτραβηχτεί από τα φώτα.

Το βράδυ της Δευτέρας 22/4 η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της - δύο μήνες μετά - τον χαμό της μαμάς της. Η ίδια έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου, που έγινε στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του Athens Fashion Week.

Με αστραφτερό πράσινο φόρεμα, που είχε σκίσιμο στο πόδι και κουκούλα εμφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που την περιμέναν εδώ και αρκετό καιρό να ''σπάσει'' τη σιωπή της.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Εδώ πάνω γελάω!» - Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα μετά την απώλεια και την κηδεία της μητέρας της, Ελένης

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο ταξίδι. Θα σου πω γιατί...ακόμα είμαι σε πένθος. Δεν μπορώ να πάω πουθενά προς το παρόν», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Τα τελευταία της λόγια πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι», είχε πει συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου στις 16/3/24 στο πλατό του Just the 2 of us πριν αποχωρήσει οικειοθελώς.