Ράδιο Αρβύλα: «Γαμώτο, γαμώτο, γαμώτο...» - Σε πένθιμο κλίμα ο Αντώνης Κανάκης μετά την είδηση θανάτου που τον συγκλόνισε

«Στους αγαπημένους του, στην οικογένειά του τη σκέψη μας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Γαμώτο, γαμώτο, γαμώτο...» - Σε πένθιμο κλίμα ο Αντώνης Κανάκης μετά την είδηση θανάτου που τον συγκλόνισε

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης τη Δευτέρα 22/4 στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα, καθώς ένας ακόμη θάνατος αγαπημένου του προσώπου ήρθε να συγκλονίσει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Το δικό του αντίο είπε ο Αντώνης Κανάκης στον φίλο του και μουσικό, Αλέξανδρο Πέρρο που άφησε την τελευταία του πνοή. Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να αποκρύψει τη θλίψη που του προκάλεσε αυτή η τόσο δυσάρεστη είδηση, όπως και το γεγονός πως αυξάνονται οι απώλειες φίλων του από τα παλιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αντώνης Κανάκης μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μερικές από τις καλές στιγμές που είχε ζήσει με τον Αλέξανδρο Πέρρο, ενώ παράλληλα έπαιζαν βίντεο από στιγμές του μουσικού με την ροκ μπάντα του.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: Θρήνος στο Ράδιο Αρβύλα - «Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή η αδερφή του...»

Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Πέρρου

«Βάλτε λίγο τον Αλέξανδρο να παίζει μουσική, να τον βλέπουμε κιόλας γιατί ένας ακόμα φίλος έφυγε κυρίες και κύριοι. Γαμώτο, γαμώτο, γαμώτο και το λέω αυτό έτσι, γιατί έχω βαρεθεί, έχω κουραστεί, έχει αρχίζει να με τρελαίνει αυτή η κατάσταση με τα φιλαράκια που φεύγουν.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος λοιπόν, ένα παλικάρι εμβληματικό για τα rock’n roll χρόνια της πόλης. Ένας πραγματικός ροκάς που γνώρισε την αναγνώριση από τον κύκλο της ροκ μουσικής αλλά όχι την αναγνώριση που θα του άξιζε.

Έμαθα σοκαρισμένος ότι εγκατέλειψε και ροκάρει αλλού τώρα και βέβαια πρέπει να σας ομολογήσω, ότι έχω αρχίσει να ακολουθώ μία παράξενη λίγο τακτική εγώ. Δεν ξέρω αν είναι η άμυνα, αλλά όταν ακούω αυτές ειδήσεις, το λέω τώρα αλλά θα το ξεχάσω μετά, πραγματικά...

Όλα αυτά τα φιλαράκια τα παλιά που μαθαίνω ότι φεύγουν, το ξεχνώ και μέσα στο μυαλό μου είναι κάπου και ροκάρει. Με τον Αλέξανδρο ήμασταν παλιά ειδικά πάρα πολύ κοντά και κάναμε πολλά πράγματα μαζί και πολλές εμφανίσεις στο Κομφούζιο. Στους αγαπημένους του, στην οικογένειά του τη σκέψη μας. Ο Αλέξανδρος Πέρρος», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης - Θρήνος