Νεκταρία Γιαννουδάκης: «Μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν...» - Η αλήθεια γύρω από την αποχώρηση της από τον Σασμό

«Ζει βασιλεύει η Σοφιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκταρία Γιαννουδάκης: «Μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν...» - Η αλήθεια γύρω από την αποχώρηση της από τον Σασμό

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 22/4 όπου είχε μια όμορφη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μίλησε τόσο για την σειρά που πρωταγωνιστεί Ψυχοκόρες, όσο και για την απόφαση της να αποχωρήσει από τον Σασμό στην δεύτερη σεζόν (δείτε το σημερινό 23/4 επεισόδιο).

Η συνέντευξη της Νεκταρίας Γιαννουδάκη

Η ζωή της στην Κρήτη

«Μεγαλώνω στην Κρήτη, Χανιά. Τελειώνω το λύκειο. Ήμουν περίπτωση αυστηρής οικογένειας. Μοναχοκόρη και δύο αδέλφια. Δεν έπρεπε να περάσω σε κάποιο Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο, οπότε αποφάσισα να περάσει στην Αθήνα. Οι γονείς μου ήταν λαϊκοί άνθρωποι από χρονιά της Κισάμου, υπέροχοι και οι δύο. Δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Το όνειρό τους ήταν ότι αφού πέρασα Γαλλική Φιλολογία, να την τελειώσω και να ανοίξω φροντιστήριο γαλλικών στην Κρήτη.

Από ένα σημείο και μετά το πήραν απόφαση. Τους ανακοίνωσα ότι θα γίνω ηθοποιός στο δεύτερο έτος της δραματικής. Το πήραν λίγο κατάκαρδα, το μετέφεραν διαφορετικά στον παππού μου γιατί ήταν πιο αυστηρός και μου είχε αδυναμία. Του είπαν ότι πάω σε σχολή δημοσιογραφίας. Έπρεπε να παλέψω και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Φοβόντουσαν μην γίνω εξώλης και προώλης!», ανέφερε αρχικά η Νεκταρία Γιαννουδάκη για τη ζωή της.

Ο λόγος που αποχώρησε από τον Σασμό

«Ήμουν στον Σασμό η μαμά της Ευγενίας Σαμαρά. Δεν ήταν γραμμένο το τέλος μου, ζει και βασιλεύει η Σοφιά απλώς έχει πάει στη Μασσαλιά για επαγγελματικούς λόγους. Θα πω κάτι. Όταν μου ήρθε η πρόταση για τις Ψυχοκόρες, δεν ήταν σίγουρο ότι θα ήταν ο Σασμός τρίτη χρονιά, ούτε αν η οικογένειά μου θα είχε συνέχεια στη σειρά, ιστορία. Οπότε μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν έχω απάντηση εκείνη τη στιγμή και πρέπει να διαλέξεις. Δεν μπορούσα να κάνω και τα δύο μαζί, γιατί ήταν 10 ώρες κάθε μέρα σχεδόν οι Ψυχοκόρες για αρκετό καιρό. Ο Πυγμαλίων μπήκε στον "Σασμό" αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα από τις "Ψυχοκόρες"», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Μάλιστα, μίλησε και για την βεντέτα στην οικογένεια τους, αποκαλύπτοντας πως: «Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών το έληξαν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν!».