Σασμός (23/4): «Κυρία Καμαριωτάκη;» - Μαυροφορεμένος άνδρας κάνει επίθεση στη Στέλλα με ένεση κεταμίνης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (23/4): «Κυρία Καμαριωτάκη;» - Μαυροφορεμένος άνδρας κάνει επίθεση στη Στέλλα με ένεση κεταμίνης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 23/4 επεισόδιο της σειράς Σασμός, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. O αστυνόμος θα επιτεθεί στον Γιώργο, ενώ από την άλλη ο Χρήστος θα μάθει πως ο Φαρμάκης ήταν ερωτευμένος με την Στέλλα. Την ίδια ώρα, η δικηγόρος θα δεχθεί επίθεση με ένεση κεταμίνης.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 112

Λεπτά αργότερα η Στέλλα Καμαριωτάκη θα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ο Αντώνης με τον Γιώργο θα τρέξουν για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Οταν σιγουρευτούν πως η δικηγόρος δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ο Γιώργος θα αποκαλύψει στον Αντώνη πως εκείνος αλλοίωσε τα αποτελέσματα του test DNΑ της Βασιλικής. Η σχέση τους θα κλονιστεί και ο διοικητής της Ανω Ποριάς θα ζητήσει λίγο χρόνο από τον συνάδελφό του για να επεξεργαστεί αυτό που εκείνος έκανε για να τον σώσει. Μάλιστα, θα αποφασίσει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα από το χωριό προκειμένου να ξεκουραστούν.

Στο μεταξύ, ο παπα-Μιχάλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, αφότου η Βασιλική τού εκμυστηρευτεί την ανησυχία της για τα απειλητικά σημειώματα που δέχονται με τον Μαθιό και θα της προτείνει να πάνε μαζί στη φυλακή για να μιλήσουν στην Εύα.

Δείτε επίσης: Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού: Ξεσάλωσε στο bachelorette - Χόρευε στα τραπέζια με τη Δανάη Παππά και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Τι θα δούμε στη συνέχεια στο επεισόδιο 113

Η γιαγιά Ειρήνη δείχνει να συμφωνεί να τον βοηθήσει στη σύλληψη του Αντρέα παριστάνοντας την άρρωστη. Δυστυχώς όμως για τον αστυνόμο, η ίδια φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικούς σκοπούς, καταστρώνοντας με τον Τηλέμαχο ένα εναλλακτικό σχέδιο. «Θα κάνω την άρρωστη όπως θέλει ο Αντώνης, όμως εσύ βρες τρόπο να τον ενημερώσεις να μην πιστέψει πως έχω κάτι, κοπέλι μου», θα πει στον αδελφό τού Αντρέα και ο άντρας θα συμφωνήσει. Παράλληλα, ο Αντώνης με τον Γιώργο προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους που ενορχήστρωσε την επίθεση στη Στέλλα, ενώ η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της.

Ο Χρήστος μαθαίνει, έστω και καθυστερημένα, για την επίθεση στη Στέλλα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τρέχει στο νοσοκομείο και είναι διατεθειμένος να μην κουνηθεί από εκεί αν δεν σιγουρευτεί πως η κοπέλα είναι καλά. Μάλιστα θα είναι ο πρώτος που θα μπει στο δωμάτιό της μετά τον Δημήτρη και θα της προτείνει να μείνει το ίδιο βράδυ στο σπίτι του, για να μην ανησυχήσει τον πατέρα της που θα τη δει σε άσχημη κατάσταση. Το ζευγάρι δεν θα αργήσει να έρθει κοντά, όμως και οι δύο θα συμφωνήσουν πως είναι καλύτερα η σχέση τους να κυλήσει σε αργούς ρυθμούς.

Δείτε επίσης: «Θα γίνει ράκος» - Η τιμωρία της Σάντρας για όλα αυτά που έχει κάνει!

Η Κατερίνα παρεξηγεί μια κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. «Αφού το άκουσα, Μιχάλη μου, πολύ καθαρά. Το κορίτσι είναι εξαρτημένο και ο Βαγγέλης προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεμπλέξει. Μήπως πρέπει να μιλήσεις στον Δημήτρη γι’ αυτό; Εσένα θα σε ακούσει», θα του πει και ο παπάς θα της εξηγήσει πόσο δύσκολη είναι η θέση του.

«Από όλα τα προβλήματα του κόσμου, Κατερίνα μου, αυτά που έχουν να κάνουν με τα παιδιά του καθένα είναι τα πιο σημαντικά», θα τονίσει. Στο μεταξύ, η κόρη τού γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου, μόνο που ο Δημήτρης δεν το ξέρει και όταν το συνειδητοποιήσει θα στενοχωρηθεί που θα είναι μακριά της. Ο Μαθιός ωστόσο, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδελφό του, εξοργίζοντάς την.

Ο Τηλέμαχος βρίσκει την Καλλιόπη στον δρόμο και της εξηγεί πως μπορεί ο ίδιος να μην έχει τίποτα με την οικογένειά της, αλλά ότι το σόι του Λάζαρου θα ζητήσει εκδίκηση για τον θάνατό του. Η «καπετάνισσα» θα σπεύσει να το πει στη Βασιλική και τον Μαθιό, οι οποίοι και θα κλονιστούν, ενώ γνωρίζουν πως και ο εισαγγελέας δεν έχει κλείσει την υπόθεση της δολοφονίας του άντρα. Τέλος, Θοδώρα και Γιώργος έρχονται πιο κοντά, ενώ Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους προς το παρόν.