Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός! Υπήρξες προσβλητικό απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Η απάντηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός! Υπήρξες προσβλητικό απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Με αφορμή το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Νίκου Μουτσινά χθες 22/4 στο Πρωινό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο συνεργάτες της, Δημήτρης Παπανώτας κατά της Μπέττυς Μαγγίρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Ξαφνικά μια γυναίκα στα 50 της να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει και να τραγουδάει και στα μπουζούκια, αφού της αρέσει καλά κάνει», ήταν η δήλωση που είχε κάνει και τα ξεκίνησε όλα.

«Καλά, εγώ όταν έκανα το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση, δεν εννοούσα ότι δε μπορείς να κάνεις. Ξαφνικά φαντάζεστε, να πω, γιατί άκουσα κάποιους να λένε “θα κάνω ότι θέλω”, ότι θα βάλω ποδιά και θα κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς… Εννοούσα ότι όταν ξεκινήσεις στα 50 μια καριέρα παρουσιαστή και δεν ξέρεις τη δεοντολογία κτλ… γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, το αντιδεοντολογικό, να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση που δεν είπα. Δεν ήταν θέμα ηλικίας γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα που έκανε την παρουσιάστρια να τοποθετηθεί στον αέρα του Happy Day στον ALPHA.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Παπανώτα - Μαγγίρα

«Ανοίγεις τώρα μια κουβέντα, η οποία δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δε θα ήθελα να το κάνω τώρα, που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή τη κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγος. Υπήρξες και προσβλητικό απέναντι στη Μπέττυ, γιατί αυτό εννοείς. Από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στο μοντάζ δε μπορεί να το ξέρει μια παρουσιάστρια. Κι εγώ έχει τύχει να χρεωθώ λάθος που έγινε στο μοντάζ… Όπως και να χει, θεωρώ ότι έχει μπει μια τελεία σε αυτό…» απάντηση η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειώσουμε πως η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ήδη απαντήσει στον Δημήτρη Παπανώτα!