Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μουτσινά: «Έλεγε πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση! Εκεί δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός;»

«Αυτό δεν το σχολίασε ποτέ κανένας, επειδή είμαι άντρας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μουτσινά: «Έλεγε πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση! Εκεί δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός;»

Ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σχολίασαν σήμερα Δευτέρα 22/4 τα όσα ειπώθηκαν το Σαββατοκύριακο για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν και για το σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος για την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι δυνατόν να συζητάμε αν στα 50 θα κάνεις καριέρα; ότι θέλει και όποτε θέλει ο καθένας», του είχε απαντήσει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος όταν ήταν στην τηλεόραση τον έλεγε κάθε ημέρα δεινόσαυρο και πως έπρεπε να φύγει από την τηλεόραση.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Μουτσινά

«Με ποια λογική είναι σεξιστικό και ρατσιστικό - που είναι λάθος η δήλωση - εναντίον της Μαγγίρα και όταν έβγαινε εμένα καθημερινά ο κος Μουτσινάς και έλεγε πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση, επειδή είμαι άντρας δεν άνοιγε μύτη. Εκεί δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός; Εγώ είμαι 54. Με ποια λογική αποφασίζει ο κος Μουτσινάς ότι εγώ δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση και πρέπει να φύγω; Ο κόσμος αποφασίζει πότε θα φύγω, γιατί θα σταματήσει κάποια στιγμή να με βλέπει. Ο κος Μουτσινάς επί μισό χρόνο έλεγε κάθε μέρα ότι είμαι δεινόσαυρος και πρέπει να φύγω από την τηλεόραση. Αυτό δεν το σχολίασε ποτέ κανένας, επειδή είμαι άντρας. Αν θέλουνε ισότητα να σβήσουμε τα στερεότυπα γυναίκα - άνδρας. Το bullying γίνονται προς όλους τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια από τις ατάκες του Μουτσινά στον Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας την Δευτέρα 14/11/2022 προχώρησε σε μία αποκάλυψη μέσα από το Πρωινό στον ΑΝΤ1 για το μέλλον του GNTM. Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το απόσπασμα αυτό και το παρουσίασε στην δική του εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι στο κανάλι του ΣΚΑΪ, κάνοντας ένα σχόλιο σχετικά με τον παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος επικεντρώθηκε στο γεγονός πως ο ο πρώτος χαμογελούσε την ώρα που μιλούσε για το θέμα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συγκρατηθεί και να "πετάξει" τα καρφιά του.

«Είδα ένα ύπουλο χαμόγελο. Επίσης μη λέτε ότι είναι αποκλειστικά. Κι άλλα αποκλειστικά λένε που δεν… Εμείς ό,τι λέμε ισχύει, ο Λιάγκας 2-3 που έχω ακούσει, δεν ισχύουν. Παιδιά, πρέπει να ξεκουραζόμαστε, όλοι. Κι εμείς να ξεκουραστούμε. Ας φύγουν οι δεινόσαυροι να έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Μην το λες με χαρά, είναι Νοέμβριος μπορεί μέχρι τον Ιούνιο να μας έχουν όλους για ξεκούραση», είπε χαρακτηριστικά.