Γιώργος Πρίντεζης: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την σύζυγό του, Στέλλα Κωστοπούλου μετά τη γέννα του 2ου παιδιού τους - Η τρυφερή ανάρτηση με το μωρό

Τα λουλούδια και οι πρώτες στιγμές στο σπίτι όπου τους περίμενε η πρώτη τους κόρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου, παντρεύτηκαν πριν από πολλά χρόνια και τον Αύγουστο του 2017 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, την οποία και ονόμασαν Ζόζεφιν. Επτά χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι.

Τα αποκαλυπτήρια για την εγκυμοσύνη έγιναν μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, στις αρχές του Απρίλη (δείτε εδώ) και στις 17 του μήνα έγινε γνωστό πως η γυναίκα του μπασκετμπολίστα γέννησε (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή του μέσα από το μαιευτήριο).

Η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη και της Στέλλας Κωστοπούλου στο σπίτι μετά τη γέννα

Την Δευτέρα 23/4, μάλιστα, ο ίδιος, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως η καλή του πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκονται όλοι μαζί στο σπίτι τους, μαζί με το πρώτο τους παιδί και είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι' αυτό.

Σε μία από τις φωτογραφίες εκείνος κρατάει και μία τεράστια ανθοδέσμη που έκαναν δώρο στην Στέλλα Κωστοπούλου για το καλωσόρισμα, ενώ δημοσίευσε και την αγκαλιά μητέρας και κόρης στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, λίγες ώρες μετά τη γέννα.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές», έγραψε στη λεζάντα και γέμισε με ευχές στα σχόλια για το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Η σπάνια οικογενειακή τους έξοδος πριν το δεύτερο παιδί

Σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στα μπουζούκια), ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε και τους τρεις να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικούς μήνες. Εκείνος κρατούσε την κόρη τους από το χέρι, ντυμένος με ένα μωβ φούτερ που τραβούσε τα βλέμματα προς το μέρος τους, ενώ δίπλα τους στεκόταν η καλή του, η οποία φορούσε ένα τζιν πανωφόρι πάνω από τα μαύρα ρούχα της και πορτοκαλί αθλητικά.

Πρίντεζης κόρη σύζυγος

Πρίντεζης κόρη

σύζυγος Πρίντεζη