Ιωάννα Τούνη: Είχε αρπάξει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τον λαιμό και τον φιλούσε παθιασμένα - Τους κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποιούν σπάνια πολύ βραδινές εξόδους από τότε που έγιναν γονείς, ωστόσο πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος και τα "έσπασαν" κανονικά μέχρι το πρωί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές, με τα βλέμματα όλων να έχουν στραφεί πάνω τους. Έπιναν τα ποτά τους, χόρευαν, τραγουδούσαν και αγκαλιάζονταν όλο το βράδυ, ενώ πολλές φορές έπαιρναν αγκαλιά ο ένας τον άλλο και κάποια στιγμή αντάλλαξαν ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα μπροστά στην κάμερα, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φλας.

Τα φιλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη στα μπουζούκια

Εκεί φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό lime σετάκι, με φούστα, μπούστο και σακάκι, ενώ στα μαλλιά της είχε προσθέσει εξτένσιονς για να φαίνεται πολύ μακριά και γεμάτη η αλογοουρά της και ο καλός της από δίπλα φορούσε ένα λευκό παντελόνι και ένα ριγέ ασπρόμαυρο μπλουζάκι.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου – Αμηχανία με την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη: «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ»

Τούνη Αλεξάνδρου έξοδος

Τούνη Αλεξάνδρου μπουζούκια

Τούνη Αλεξάνδρου αγκαλιά στα μπουζούκια

Τούνη Αλεξάνδρου φιλί στα μπουζούκια

Άλλη μία πρόσφατη έξοδός τους

Οι δυο τους έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης 18/4 με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά στο opening party του Miel στην Ηλιούπολη.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με τον γιο τους, Πάρη στην Αθήνα. Είναι γνωστό, πως μεγαλώνουν τον μικρό μόνοι τους χωρίς να έχουν ιδιαίτερη βοήθεια από κάποιο συγγενικό πρόσωπο παρά μόνο από τη μητέρα του Αλεξάνδρου και τη θεία της Τούνη.

Για τον λόγο αυτό, το ζευγάρι δεν έχει τη δυνατότητα να παρευρίσκεται συχνά μαζί σε events. Αυτή τη φορά ωστόσο το κατάφεραν και μάλιστα εντυπωσίασαν μέσα από την εμφάνισή τους (δείτε εδώ την προσωπική ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Αλεξάνδρου).

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης ΑλεξάνδρουΙωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου - Έξοδος