Ελένη Τσολάκη: Αποθεώθηκε δημόσια από τον Elon Musk - Το σχόλιο που έκανε για εκείνη στο twitter

Δεν έχει ξαναγίνει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Τσολάκη έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τον τρόπο που παρουσίαζε τον καιρό στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και απ' ότι φαίνεται η επιτυχία της αυτή έχει ξεπεράσει και τα σύνορα της χώρας, καθώς συζητιέται στο εξωτερικό πολύ έντονα. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο twitter έγινε η αφορμή.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης της πλατφόρμας έκανε σύγκριση ανάμεσα στην παρουσιάστρια του OPEN και μία μετεωρολόγο στη Γερμανία, σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάζουν τον καιρό στην Ελλάδα, αλλά και σε εκείνη τη χώρα, χρησιμοποιώντας ένα παλιό στιγμιότυπο της πρώτης (δείτε εδώ όσα είχε πει για την αποχώρησή της τότε). Τα σχόλια ήταν πολλά και χιουμοριστικά, όμως ξεχώρισε ένα!

Το σχόλιο του Elon Musk για την Ελένη Τσολάκη

Ο Elon Musk, βλέποντας την Ελένη Τσολάκη να χορεύει και να τραγουδάει, ενθουσιάστηκε και δεν δίστασε να αφήσει το σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, σημειώνοντας: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Δείτε επίσης: «Πίσω» στο Happy Day η Ελένη Τσολάκη - Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Τι συμβαίνει με το Open και το μέλλον του Πρωινού Σουσού

Η Ελένη Τσολάκη σε νέα βραδινή της έξοδο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 9/4 με την παρουσιάστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Θυμίζουμε, πως η παρουσιάστρια ανήκει στο δυναμικό του OPEN και φέτος μάλιστα έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη τις καθημερινές με το Πρωινό Σουσού, καθώς πέρυσι τη βλέπαμε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Για την ώρα λοιπόν η Ελένη Τσολάκη δεν έχει κάνει οριστικές συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί προτάσεις και δεν έχει κάνει συζητήσεις με άλλους σταθμούς (δείτε εδώ πως σχολίασε το πρόωρο τέλος της Ελεονώρας Μελέτη).

«Ανοίγει ο καιρός και οι συνθήκες για να κάνουμε όλοι τις κουβέντες μας και εμείς με το Open να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Δε με έχουν προσεγγίσει από άλλα κανάλια. Οφείλω ως επαγγελματίας να μιλήσω πρώτα με τον σταθμό, που δουλεύω. Χαίρομαι που έρχονται νέα προγράμματα στο OPEN. Περιμένω πως και πως το TV Queen», είπε η Ελένη Τσολάκη.