Γιώργος Καπουτζίδης: Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του - «Κάποια στιγμή είχα πει στη μαμά μου ότι θα...»

«Ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του - «Κάποια στιγμή είχα πει στη μαμά μου ότι θα...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στιγμές που παρουσιάζει ο Μάνος Νιφλής μέσα από την συχνότητα του One Channel. Το βράδυ της Δευτέρας 22/4 λοιπόν, έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με την ζωή του σε προσωπικό επίπεδο.

Όπως αποκάλυψε, οι γονείς του είναι περήφανοι για την πορεία του μέχρι σήμερα στο χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, όταν είχε κοπεί στις εξετάσεις στη δραματική σχολή, είχε υποσχεθεί στη μητέρα του ότι θα τα καταφέρει, όπως και τελικά έκανε.

Σήμερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς και σεναριογράφους, με τις σειρές που έχει γράψει να είναι από τις πιο επιτυχημένες επίσης στην ελληνική τηλεόραση. Πάρτε για παράδειγμα το Παρά Πέντε που έκανε πρεμιέρα στο MEGA το 2005 και μέχρι σήμερα που παίζουν σε επανάληψη τα επεισόδια σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη

«Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία του. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι και χαίρομαι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα να το ξέρεις. Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική, ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ξέρω τι σκέφτεσαι και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω και θα σε κάνω περήφανη. Αυτό το ζηλεύω και θέλω αυτή την ηρεμία και την πήρώτητα που έχουν, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που θα ήθελα να το έχω και εγώ.

Δε ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες... ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί, έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, χαίρομαι γι΄αυτό. Αλλά, το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή με έναν άλλο άνθρωπο δε θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης συγκινημένος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης – Η επιθυμία να κάνει οικογένεια, και η επόμενη μέρα μετά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια