Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με το νέο της σύντροφο - Το "καυτό" τσιφτετέλι που χόρεψε για τα μάτια του

Την κρατούσε αγκαλιά όλο το υπόλοιπο βράδυ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριάντα Πιερίδη, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση για το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Κατριβέση, έφτιαξε ξανά τη ζωή της αφού βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, που ακούει στο όνομα Πάνος Ιωάννου. Έχουν διαρρεύσει ήδη κάποιες φωτογραφίες από τις τρυφερές τους στιγμές στις πρώτες τους εξόδους, ωστόσο η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές. Εκείνη είχε φορέσει ένα στενό strapless φόρεμα, σε γκρεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε με πολύ ψηλά τακούνια σε μπεζ απόχρωση. Εκείνος φορούσε ένα μπλε τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο και όλο το βράδυ την κρατούσε στην αγκαλιά του.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν μου αρέσει καθόλου! Μάθαμε για την απιστία του άντρα της...»

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη με τον σύντροφό της

Τις στιγμές που δεν την κρατούσε η τραγουδίστρια του χόρευε, με τον καλό της να την κοιτάει και να "λιώνει". Η κάμερα τους τσάκωσε και κατά την έξοδό τους στην πορεία, τη στιγμή που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους και συζητούσαν.

Δείτε επίσης: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά η Μαριάντα Πιερίδη - Η ευχάριστη αποκάλυψη

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος αγκαλιά μπουζούκια

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος τετ α τετ στα μπουζούκια

Μαριάντα Πιερίδη 'καυτός' χορός μπροστά σε σύντροφο

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος μπουζούκια

Πιερίδη Πάνος Ιωάννου

Πιερίδη Πάνος Ιωάννου έξοδος

Πώς γνωρίστηκαν

Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών σε βραδινή έξοδο της στις 19/3. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν μεταξύ άλλων, την ρώτησαν για το νέο σύντροφό της. Μετά το χωρισμό από τον σύζυγό της, έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή μετά από βίντεο που διέρρευσε και την έδειχνε με τον αγαπημένο της σε τρυφερά τετ α τετ σε βόλτα τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

«Η Πηγή θα κάνει κάτι στο Open που της ταιριάζει πολύ. Θα είναι με την Έλενα Γκρέκου», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή στο OPEN που ήταν να παρουσιάσει η ίδια αλλά τελικά οι συζητήσεις τους "ναυάγησαν".

Στην συνέχεια σχετικά με τον σύντροφό της, ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να σας πω αν συνοδεύομαι από τον σύντροφό μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Φτύστε μας. Να δούμε αν θα δέσει το γλυκό. Είναι προξενιό από τον κύριο Τζώνη Καλημέρη. Το παιδί ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει για τη νέα μου σχέση. Δεν είμαι επιφυλακτική για να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα».

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου με τον πρώην σύζυγό μου», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε «Ο σύντροφός μου είναι εκείνος μπαμπάς και το Πάσχα θα δούμε αν θα πάμε κάπου όλοι μαζί».