Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα για την υγεία του σχεδόν ένα μήνα μετά τη νοσηλεία του - Τι συνέβη την ώρα που προσπαθούσαν να τον αφυπνίσουν

Οι τελευταίες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας από τις 29 Μαρτίου βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει επικοινωνία με τους αγαπημένους του, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Πραγματοποιήθηκαν δύο προσπάθειες αφύπνισής του, οι οποίες δεν στέφθηκαν με επιτυχία και την Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τρίτη και πιο σημαντική.

Είναι μία διαδικασία που κρατάει πολύ χρόνο, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες για το πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του έγιναν γνωστές το πρωί της Τρίτης 23/4 μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό. Ο Θάνος Βάγιος, δημοσιογράφος του καναλιού, μετέφερε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα περίπου μία ευχάριστη είδηση για τον τραγουδιστή.

Τα ευχάριστα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα, αποκάλυψε πως ο ίδιος δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατούσε τόσο καιρό σε καταστολή, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης: Η κόρη του ξέρει όλη την αλήθεια - Πως αντιμετωπίζει τις εξελίξεις για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Βέβαια, η διαδικασία θα διαρκέσει για κάποιες ημέρες ακόμη και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί προς το τέλος της εβδομάδας. Την ίδια στιγμή πραγματοποιούνται και νέες εξετάσεις, ώστε οι γιατροί να έχουν πλήρη κλινική εικόνα της κατάστασής του.

Όσα είπε χθες 22/4 η σύζυγός του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς οι οποίοι λένε ότι η κατάσταση του είναι σταθερή. Δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα διαδικασία αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει. Και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα», συμπλήρωσε.

«Οι γιατροί μας ενημερώσουν μέρη με την ημέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράσει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές μας είπαν πως ήταν καθαρές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω», ολοκλήρωσε η σύζυγός του Σταμάτη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: «Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια...» - Η τελευταία εξέλιξη για την υγεία του μετά από περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο