Κόντρα ανάμεσα σε Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνο Αργυρό; - Το σχόλιο κάτω από ανάρτηση του που ξεκίνησε τις φήμες

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά βιώνει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς ο άλμπουμ της «Poli_Ploki» έγινε διαμαντένιο σε πωλήσεις. Μετρά πάνω από 128.524.792 ψηφιακές πωλήσεις του άλμπουμ, που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ τα official videos από το άλμπουμ βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube κι έχουν ξεπεράσει αθροιστικά τα 150 εκατομμύρια views.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μοιραστεί την χαρά της - δείτε την εδώ.

Ωστόσο, ανάρτηση πως είναι ο πρώτος καλλιτέχνης με διαμαντένιο δίσκο έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός περίπου την ίδια ώρα με την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα. Αποτέλεσμα αυτού σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου, να σημειωθεί μια... κόντρα ανάμεσα τους.

Τι συμβαίνει με Φουρέιρα - Αργυρό

«Όταν η Ελένη Φουρέιρα έκανε την ανάρτηση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη και συγκινημένη είναι που έχει το πρώτο Diamond άλμπουμ στην Ελλάδα, την ίδια μέρα, λίγη ώρα μετά, έκανε μια ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γράφοντας το πόσο συγκινημένος είναι που έχει εκείνος το πρώτο Diamond άλμπουμ. Το πιο ενδιαφέρον και το πιο πιπεράτο είναι το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα κάτω από την ανάρτησή του, που του γράφει "#2" και καρδούλα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να το έκανε με αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα ενοχλήθηκε από αυτό», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής Πρωινό Σουσου.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Αργυρού και το σχόλιο της Φουρέιρα

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα! Και αυτό το καταφέραμε μαζί! Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Φουρέιρα Κωνσταντίνος Αργυρός