Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας υπήρξε προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα;»

Το αιχμηρό του σχόλιο μετά την παρατήρηση της παρουσιάστριας στον συνεργάτη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας υπήρξε προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα;»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε παρατήρηση στον Δημήτρη Παπανώτα μετά την επιστροφή του στο Happy Day, για τα σχόλια που είχε κάνει εκείνος για την Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ όσα του είπε και την αντίδρασή του). Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κάνει κάποια αιχμηρά σχόλια.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την παρατήρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα

«Εγώ έχω μια ερώτηση να κάνω. Συνδέοντάς το με τα χθεσινά που λέγαμε, γιατί τώρα το θυμήθηκαν όλοι κλπ, κατά την ίδια λογική - που εγώ δεν την ενστερνίζομαι - τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας υπήρξε προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα;», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πρόσθεσε:

«Δεν είναι μομφή προς τη Σταματίνα, ούτε καν. Θέλω να πω ότι το χειρίστηκαν ωραία, αλλά η τοποθέτησή της ήταν αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα σχόλια όταν είχε γίνει το συμβάν με τη Μπέττυ».

«Αν δεν κάνω λάθος, όλες οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σε δηλώσεις σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Μάλιστα, η Σταματίνα μια φορά σε μία κάμερα, είχε οριοθετήσει τη δική της θέση, "ο Δημήτρης δεν πρέπει να εκτίθεται τόσο πολύ σε δηλώσεις έξω". Αν κάτι λεγόταν μέσα στη δική τους εκπομπή, θα όφειλε να πει κάτι εκείνη την ώρα, δεν έπαιξε στην εκπομπή του αυτό», επισήμανε τότε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν θυμάμαι, δεν ειρωνεύομαι. Είχε συμβεί όλο αυτό με πρωταγωνιστεί τον Παπανώτα και σε καμία πρωινή εκπομπή τους δεν το είχαν σχολιάσει; Θα ήθελα να είχε τοποθετηθεί η Σταματίνα εξαρχής, όπως τοποθετήθηκε τώρα. Μεγάλο παιδί είναι ο Παπανώτας, δεν θα του βάλει κανείς χαλινάρι στο τι θα λέει», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Μπορείς να πεις ότι έχει εμμονές, ότι είναι εμπαθής, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή δεν τη δέχομαι»