Πύρρος Δήμας: "Έσπασε" τη σιωπή του για την κόρη του - «Από τότε που έχασε τη μαμά της η Μαρία...»

Ο πραγματικός λόγος που άλλαξε το επίθετο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας:

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Fays Time σήμερα Τρίτη 22/4 όπου μίλησε για το 5ο του παιδάκι. Μερικά χρόνια μετά το θάνατο της γυναίκας του, βρήκε ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο της Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εικόνες από το μυστήριο).

Ο χρυσός ολυμπιονίκης μίλησε για όλα. Για την κόρη του, την γυναίκα του, αλλά και τα 4 παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο που έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, ρωτήθηκε για τις φήμες που βγήκαν και έλεγαν πως οι σχέσεις του με την μεγάλη του κόρη που ζει στο εξωτερικό δεν είναι καλές. Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία που ασχολείται επίσης με την άρση βαρών όπως ο ίδιος, έχει αλλάξει το επίθετο της.

Η απάντηση του Πύρρου Δήμα για την κόρη του

Όπως αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας με την Φαίη Σκορδά, η κόρη του άλλαξε το επίθετο της μετά το θάνατο της μητέρας της. Ο λόγος που το έκανε ήταν επειδή στην άρση βαρών δεν θέλει να την συνδέουν με τον μπαμπά της.

«Από τότε που έχασε τη μαμά της η Μαρία άλλαξε το επίθετό της. Επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια ότι "θα γίνεις να τον μπαμπά σου" και εκείνη ήθελε να το κάνει για τον εαυτό της και της είπα να το αλλάξει. Άρπαξαν τη δήλωσή μου που είπα ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη τα παιδιά μου δεν τους άρεσε ότι εγώ είχα μία καινούρια σχέση. Τους το είπα κατευθείαν, με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγματα, ότι υπήρχε κάτι ουσιαστικό. Μετά τη δήλωση αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, βρήκαν αυτό. Αλλά είμαστε μια χαρά με τα παιδιά μου, έχουμε πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι τα μετάλλιά μας», ανέφερε στο τέλος για το θέμα που δημιουργήθηκε λίγο πριν γεννηθεί η τελευταία κόρη του.